Piala Malaysia Sudah Bermula..

September 11, 2015

Assalamualaikum semua,Piala Malaysia sudah bermula,esok merupakan perlawanan pertama di Stadium Shah Alam bagi menentukan kelayakan antara pasukan Selangor dan Kelantan untuk layak ke peringkat seterusnya..Petang tadi Kak Sue dan Abang Man salah seorang dari peniaga kiosk di sana,di minta hadir untuk taklimat para peniaga kiosk.Antara inti taklimat tadi,peniaga tidak di benarkan menjual air botol mineral dan juga kuaci.Itu memang dah dari mula dah di keluarkan syarat macam tu,jadi kalau nampak ada yang menjual kuaci atau air botol tu,depa is lompat panggar hokay..paham ke idok??ehehehe..

Seterusnya,peniaga hanya di benarkan masuk selepas pukul lima petang,dan perlu melepasi peperiksaan dari pihak polis dan pengawal keselamatan dari stadium sendiri.Dulu pengawal keselamatan stadium aje yang buat pemeriksaan,sekarang dah tambah polis pulak,tak apa lah janji boleh niaga dan semua selamat.Semua kenderaan tidak di benarkan masuk sesuka hati dan perlu di parking di luar stadium sehingga tamat perlawanan.Kami juga di beri borang untuk di isi sebagai rujukan pihak stadium iaitu nama peniaga,pekerja dan nombor serta jenis kenderaan yang akan di bawa masuk oleh peniaga ketika perlawanan berlangsung.Semoga di permudahkan urusan semua pihak yang terlibat esok.Yang penting,jangan lupa singgah kiosk Kak Sue hokay..Papai!!




You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.