Makan Bersama Keluarga di AidilAdha

September 25, 2015

Assalamualaikum semua,masih di kampung atau dah balik ke rumah masing-masing?Hari nie Kak Sue masih di kampung,tapi sebelah family mertua pula,di Tanjung Keramat,Langkap Perak.Hari nie Kak Sue bersama family mertua masak bersama-sama dan makan-makan bersempena sambutan hari raya aidiladha.Kak Sue tolong sikit-sikit je,yang masak adik ipar Kak Sue sebenarnya..ehehe... memang kenyang sangat..macam-macam menu ada..
Hari nie semua adik beradik Abang Man berkumpul di kampung.Yang dari KL pun kakak Abang Man pun balik sekejap,sebab nak berkumpul adik beradik punya pasal.Bukan senang kan nak berkumpul,sementara masing-masing masih bercuti nie kami mengambil kesempatan nie la nak berkumpul bersama keluarga.

Ayam Masak Merah
Dalca Ayam
Sambal Taun Kulit Lembu
Jelatah
Sup Tulang 
Puding Malasan dari Kak Jam

Popia Simpul dari Kak Jam

Antara menu-menu yang menarik hari nie,meriah!Sampai malam kenyang nya,Alhamdullilah..Cuma gambar bersama family mertua tak sempat nak snap,dok sibuk menjamu selera sakan sampai lupa.Kejap lagi Kak Sue dah nak gerak balik ke Rawang.Pada yang dalam perjalanan pulang ke rumah masing-masing,hati -hati di jalanraya ye.Semoga selamat sampai ke destinasi..Papai!

You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.