Majlis Perkahwinan Dua Pasang Pengatin Serentak

September 20, 2015

Assalamualaikum semua,semalam tiba lah hari yang di tunggu-tunggu oleh semua keluarga besar Kak Sue di Batu Kurau,majlis perkahwinan dua pasang pengantin iaitu sepupu Kak Sue adik Nurita dan kakaknya Azureen yang mengadakan majlis perkahwinan mereka secara serentak.Meriah sungguh..senang kan,buat serentak macam nie,jimat pun ye...ehehe..

Majlis berlangsung di Dewan Astaka Batu Kurau,senangkan buat kat dewan boleh menampung ramai tetamu yang datang maklum lah dua pasang pengantin kan..

Door gift yang menarik dan simple untuk para tetamu yang datang,surah yassin dan kuih tradisional sebagai tanda terima kasih kerana sudi menghadirkan diri ke majlis..

Pelamin untuk dua pasang pengantin..bertemakan hijau dan unggu..simple tapi menarik,cantik kan..tambah pula hijau merupakan pebret colour Kak Sue..suka sangat..
.
Bergambar kenangan bersama pengantin Azureen dan suami,selamat pengantin baru Aein,semoga berbahagia hingga ke Jannah dan menjadi isteri yang solehah ye..

Ini pulak bersama Nurita,tapi pengantin lelaki hilang kejap melayan tetamu yang lain kut..Selamat pengantin baru adik semoga menjadi isteri yang solehah dan berbahagia sehingga ke Jannah..always be the way you are hokay.. ;)

Ini Photo Booth,mereka menyediakan tempat untuk bergambar,props,print gambar dan buku ucapan untuk kenang-kenagan..

Gambar yang di ambil kemudian terus di print dan di lekatkan ke buku untuk kenang-kenagan..

Ini pula boleh lekat kan gambar dan tulis ucapan kepada pengantin sebagai kenangan..menarik kan idea nie..

Akhir sekali mereka juga ada menyediakan props di Photo Booth nie tau,untuk tetamu bergambar berbagai gaya bersama props,sebelum tetamu pulang.Alhamdullilah majlis berjalan dengan lancar dan terima kasih pihak pengantin sudi menjemput Kak Sue sekeluarga.Di doakan semoga pengantin-pengantin nie di beri kebahagian dunia dan akhirat..aamiin ya rab..

You Might Also Like

2 ulasan

  1. lawa pengantinnya. photo booth tu menarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Nani..itulah boleh print gambar lagi..menarik sgt..

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.