Jalan-Jalan di Lake Garden..

September 21, 2015

Assalamualaikum semua,semalam Kak Sue dan anak-anak bersama adik-adik dan Mak berkesempatan jalan-jalan di Lake Garden.Kebiasan Kak Sue kalau balik ke Taiping mesti keluar makan-makan atau jalan-jalan bersama keluarga.Semalam kebetulan birthday adik ipar jadi sambil kami jalan-jalan,kami buat sambutan birthday secara kecil-kecilan je..Beli sebiji kek dan jajan untuk kudapan.Sambil lepak-lepak dan sembang,sambil makan kek dan jajan..ramai jugak orang petang semalam maklumlah hari minggu kan..
Kak Sue sampai pun hari dah agak lewat petang,tapi masih ramai lagi pengunjung yang datang.Macam-macam aktiviti ada kat situ,Kak Sue tengok ada yang berbasikal,ada yang bermain buih gergasi,berjoging dan ada yang bawa anak-anak bermain di taman permainan.


Sebelum balik,kami singgah ke Yong Tau Foo Bomba nak tapau untuk makan malam.Dah kebetulan kat area situ kan,jadi singgah la tapau,nak makan situ rasa macam masih kenyang.Kat sini ada bermacam jenis pilihan menu makanan masakan panas,tapi yang paling di gemari dan di kenali dengan Yong Tau Foo Bomba lah... Ada deretan gerai Yong Tau Foo kat situ,pilih aje yang mana berkenan kat hati..ehehe..
Di kesempatan ini juga,Kak Sue nak mengucapkan Happy Birthday untuk adik ipar Kak Sue,Wan..semoga sentiasa dalam lindungan dan rahmat Allah,semoga berbahagia hingga ke Jannah.Terima kasih kerana sudi menjadi sebahagian daripada keluarga kami...

You Might Also Like

2 ulasan

  1. tu la Nad..ajak datang lagi nanti tak puas jalan katanya..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.