Tempahan Kek Karamel

August 06, 2015

Assalamualaikum semua,hari nie pepagi lagi Kak Sue dah sibuk dengan tugas harian,nak cepat-cepat siapkan dulu semua.Lepas tu nak siapkan tempahan kek karamel yang di tempah oleh regular customer Kak Sue Teacher Yana.Kek karamel nie yang risaunya karamel dan murigue nya tu,kang tak pasal buat hal pulak,kadang jadi  pecah kat atas,kadang mirugeu tu kalau silap tak mau jadi soft peak!!Tak di jangka kejadiannya tu,lagi pun dah lama Kak Sue berehat menerima tempahan untuk kek dan tart nie.Sibuk dengan promosi kelapa laut masa bulan puasa hari tu..

Alhamdullilah dah siap pun order tadi,satu Teacher Yana request nak buat empat segi,satu tak kisah mana-mana pun boleh katanya.Cuak juga nak buatnya,sebab selalu buat bentuk bunga dan bulat aje.Teacher Yana order dua,satu nak bawa ke sekolah anak untuk jamuan raya esok,satu nak buat makan kat rumah aje.Harap Teacher Yana berpuasahati la dengan kek hari nie,katanya lama dah tak merasa kek karamel Kak Sue nie.Terima Kasih Teacher Yana,selamat menjamu selera...lain kali order lagi ye,ehehee...

You Might Also Like

11 ulasan

  1. Replies
    1. makan sejuk2 lagi sedap Fatihah.. ;)

      Delete
  2. Replies
    1. bebila datang rumah akak,akak buatkan Abe..ehehe..

      Delete
  3. Replies
    1. Nad meh sini,nanti akak buatkan.. ;)

      Delete
    2. Nad meh sini,nanti akak buatkan.. ;)

      Delete
    3. Nad meh sini,nanti akak buatkan.. ;)

      Delete
  4. yummy.. makan sejuk² lg sedap kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah Mas..kek nie lembut sgt..

      Delete
    2. ha ah Mas..kek nie lembut sgt..

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.