Tempahan Kek Karamel

Assalamualaikum semua,hari nie pepagi lagi Kak Sue dah sibuk dengan tugas harian,nak cepat-cepat siapkan dulu semua.Lepas tu nak siapkan tempahan kek karamel yang di tempah oleh regular customer Kak Sue Teacher Yana.Kek karamel nie yang risaunya karamel dan murigue nya tu,kang tak pasal buat hal pulak,kadang jadi  pecah kat atas,kadang mirugeu tu kalau silap tak mau jadi soft peak!!Tak di jangka kejadiannya tu,lagi pun dah lama Kak Sue berehat menerima tempahan untuk kek dan tart nie.Sibuk dengan promosi kelapa laut masa bulan puasa hari tu..

Alhamdullilah dah siap pun order tadi,satu Teacher Yana request nak buat empat segi,satu tak kisah mana-mana pun boleh katanya.Cuak juga nak buatnya,sebab selalu buat bentuk bunga dan bulat aje.Teacher Yana order dua,satu nak bawa ke sekolah anak untuk jamuan raya esok,satu nak buat makan kat rumah aje.Harap Teacher Yana berpuasahati la dengan kek hari nie,katanya lama dah tak merasa kek karamel Kak Sue nie.Terima Kasih Teacher Yana,selamat menjamu selera...lain kali order lagi ye,ehehee...

11 comments

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤