Rutin Sebelum Tidur

August 24, 2015

Assalamualaikum,selamat malam semua.Rutin Kak Sue sebelum tidur adalah mencium anak-anak..ehehe.Mungkin dah terbiasa dari anak masih kecil,jadi tiap malam sebelum tidur Kak Sue mesti akan ke bilik anak-anak memastikan mereka tidur dengan selesa,selamat dan berada di dalam bilik mereka masing-masing..Kak Sue kadang tak dapat nak bayangkan kalau anak dah mula belajar di mana-mana pusat pengajian tinggi,tinggal di asrama..bekerja, tinggal di rumah sewa,macam mana agaknya ye?Sebab dah terbiasa bila nak tidur je,mesti nak tengok anak-anak ada depan mata..Memang tak pernah berenggang lama-lama pun.Ibu doakan anak-anak Ibu doakan anak-anak Ibu sentiasa di beri kesihatan yang baik,sentiasa dalam lindungan dan rahmat Allah..Selamat malam anak-anak Ibu..Selamat malam semua..








You Might Also Like

2 ulasan

  1. sama laa, tiap malam mesti nak cium anak anak sblm tidur. pastu diorang dah lena, kdg tu ulang 2, 3 kali pi jenguk lagi. obses hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan Nani kan..anak dah besar gajah pun akak cium,tapi depa pun dah biasa..

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.