~Maggi Kambing Menu Istimewa D'Laila Suppower..~

Assalamualaikum,hari nie masih ada jemputan open house walaupun bulan syawal dah habis hari sabtu hari tu.Kali nie open house di MMA D...

Assalamualaikum,hari nie masih ada jemputan open house walaupun bulan syawal dah habis hari sabtu hari tu.Kali nie open house di MMA D'Laila Suppower di Nilai,jauh kut dari rumah,tapi demi persahabatan Kak Sue gagahi jua,ewah..hahaha..Terima Kasih Laila sudi jemput akak semua menu sedap-sedap belaka,ada nasi berlauk,ulaman dan sambal tempoyak,mee udang,maggi kambing..haaa yang nie special sikit tau dan desert nya sagu gula melaka.Kenyang sangat,Alhamdullilah...



Hari nie Kak Sue dapat la merasa maggi kambing yang selalu di sebut-sebut dan di tayang-tayang oleh hencik Bos Ben Ashaari,ahahhaa..selalu terliur je tengok gambar.Memang rasanya kena dengan tekak Kak Sue dan dagingnya pun sangat lembut..Maggi kambing nie merupakan menu terbaru di DLaila Suppower,kalau korang datang sini pastikan korang cuba tau..Terima kasih sekali Laila sudi menjemput akak,semoga persahabatan kita kekal selamanya..ecehh..korang semua jangan lupa tau singgah sini..pasti tidak mengecewakan,jumpa lagi..Papai!!

You Might Also Like

7 ulasan

  1. alahaiii mampu tengok dan telan ailio je la kak huhu. Sedapnyeeeee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti bila free boleh la turun sana Nim..cuba.. ;)

      Delete
  2. Replies
    1. Tira..bila free boleh turun Nilai..pasti tak mengecewakan..

      Delete
  3. jelesnya..bila dapat jejak

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn jeles nad..hahaha..next time free leh terjah .. ;)

      Delete
    2. jgn jeles nad..hahaha..next time free leh terjah .. ;)

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.