Kelapa Laut MAN JAVA | Di Econsave Muar Johor

Assalamualaikum semua,apa khabar hari nie?Kak Sue nak buat pengumuman pada semua peminat atau pelanggan Kelapa Laut MAN JAVA,pada yang berminat nak merasa produk kami tu,korang boleh la datang ke kiosk di Pasaraya Econsave Muar,Johor.Samada untuk minum atau nak jadi peniaga boleh la berurusan dengan saudara Jais kat situ ye.Terima kasih kepada saudara Jais yang telah mula berurusan dengan kami selepas hari raya hari tu.Semoga perniagaan beliau bertambah maju dan sentiasa di murahkan rezeki.
Kak Sue memetik kata Puan Ezza,pengasas Produk EstofaGlow "Dalam bisnes,jangan dok dengki antara satu sama lain,tak payah lah kita nak jatuhkan kawan-kawan atau sesama bangsa,sebab lama-lama orang akan tahu juga.Bisnes sendiri,jaga bisnes sendiri,yang penting buat sesuatu bisnes adalah sebab nak bantu orang...bukan cekik orang.."Jadi kalau kita berniat baik tu,InsyaAllah baik la kita dapat dan rezeki tu sentiasa ada.Semoga kita semua sentiasa dalam rahmat Allah dan terus maju bersama-sama ye..
Bagi yang berminat nak jadi peniaga atau pengedar Kelapa Laut MAN JAVA boleh la terus hubungi kami melalui nombor dan email yang Kak Sue sertakan.Untuk lebih cepat,silalah la whatsap,kalau lambat juga reply,harap maaf sangat-sangat ye.Kadang tu terlepas pandang akibat banyak mesej masuk,so no heart feeling hokay..ehehee..
Kelapa Laut MAN JAVA
No tel/Whatsap
012 5854998 / 012 5844736
Email
skabdy@yahoo.com

No comments

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤