Kelapa Laut MAN JAVA | Di Econsave Muar Johor

August 28, 2015

Assalamualaikum semua,apa khabar hari nie?Kak Sue nak buat pengumuman pada semua peminat atau pelanggan Kelapa Laut MAN JAVA,pada yang berminat nak merasa produk kami tu,korang boleh la datang ke kiosk di Pasaraya Econsave Muar,Johor.Samada untuk minum atau nak jadi peniaga boleh la berurusan dengan saudara Jais kat situ ye.Terima kasih kepada saudara Jais yang telah mula berurusan dengan kami selepas hari raya hari tu.Semoga perniagaan beliau bertambah maju dan sentiasa di murahkan rezeki.
Kak Sue memetik kata Puan Ezza,pengasas Produk EstofaGlow "Dalam bisnes,jangan dok dengki antara satu sama lain,tak payah lah kita nak jatuhkan kawan-kawan atau sesama bangsa,sebab lama-lama orang akan tahu juga.Bisnes sendiri,jaga bisnes sendiri,yang penting buat sesuatu bisnes adalah sebab nak bantu orang...bukan cekik orang.."Jadi kalau kita berniat baik tu,InsyaAllah baik la kita dapat dan rezeki tu sentiasa ada.Semoga kita semua sentiasa dalam rahmat Allah dan terus maju bersama-sama ye..
Bagi yang berminat nak jadi peniaga atau pengedar Kelapa Laut MAN JAVA boleh la terus hubungi kami melalui nombor dan email yang Kak Sue sertakan.Untuk lebih cepat,silalah la whatsap,kalau lambat juga reply,harap maaf sangat-sangat ye.Kadang tu terlepas pandang akibat banyak mesej masuk,so no heart feeling hokay..ehehee..
Kelapa Laut MAN JAVA
No tel/Whatsap
012 5854998 / 012 5844736
Email
skabdy@yahoo.com

You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.