Kakak Pink Lover

August 30, 2015

Assalamualaikum,selamat pagi semua..hari nie Kak Sue nak berkongsi cerita mengenai anak dara Kak Sue yang sorang nie,Nursyazwani atau panggilan manjanya Kakak aje.Kakak memang suka sangat dengan colour pink.Semua benda dalam bilik atau barang peribadi dia kalau boleh nak colour pink.Kalau beli barang mesti dia tanya ada colour pink tak,kalau tak ada sanggup tak beli..ha sampai gitu sekali lah kan punya suka sangat dengan colour pink..ehehe..


Menurut dari pembacaan kak Sue sesapa yang suka colour pink nie adalah orang yang sensitif,ramah dan mempunyai keperibadian yang manis,suka pada kehidupan yang romantis serta sentiasa menyanyangi dan melindungi.Hamboi gitu..ehehee..tapi memang anak dara Kak Sue sorang nie sensitif sikit tapi agak pemalu orangnya,suka pada kanak-kanak dan of coz la penyanyang dan sentiasa melindungi tang romantik tu tak pasti le pulak kan..





Apa yang Kak sue banggakan mengenai Kakak nie,kalau nak barang apa-apa dia akan kumpul dari duit belanja sekolah sendiri.Katanya tak mau nyusahkan ibu dan abah,walaupun pun ibu dan abah mampu nak belikan,Kakak lebih suka beli dengan duit sendiri.Semua barang,macam meja belajar dan rak buku pink semua duit hasil tabungan Kakak sendiri.Ibu bangga sangat..(bukan nak puji anak sendiri hokay)Ibu doakan semoga apa yang di citakan oleh Kakak menjadi kenyataan,jangan mudah mengalah dan putus asa ye sayang..Semoga menjadi anak yang solehah dan cemerlang dunia akhirat..aamiin..lebiu Mucho!!


You Might Also Like

2 ulasan

  1. Sy pun suka pink kak sue..kalau nk beli brang msti cari wrna pink dulu..hehe

    ReplyDelete
  2. eh sama ye Zatie..boleh geng dengan Kakak nie.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.