Estofa Glow..Berkesan Dalam Tiga Minit..

August 26, 2015

Assalamualaikum semua,hari nie Kak Sue nak kongsikan satu produk kecantikan yang lain dari yang lain.Produk kecantikan ini masih baru,tapi telah mendapat sambutan yang hangat tau.Estofa Glow adalah satu produk kecantikan yang di perbuat dari bahan-bahan natural dan kegunaan harian antaranya coklat dan madu,ia selamat dan boleh di makan,menarik kan..?Estofa Glow nie kan boleh di gunakan samada untuk lelaki ataupun wanita,tanpa had umur.Jadi anak-anak kecil pun boleh pakai,tak ada masaalah hokay,jangan risooo..

Selain berkesan memutihkan,menegangkan dan melembabkan kulit kita,produk ini juga berkesan untuk 'glowing' dan 'pinkish' kan kulit kita sepantas tiga minit sahaja tau.Ada lagi kelebihan produk nie kawan-kawan,ia membantu membunuh jeragat,jerawat dan boleh melegakan ezema serta sesuai untuk gigitan nyamuk dan ruam.Untuk pejagaan kecantikan bibir kita pula,produk ini boleh menghilangkan lebam kat bibir kita,bila kita selalu pakai lipstik kan lembam bibir kita,jadi sapukan nipis je kat bibir kita tu menurut kata pengasas produk hebat nie Puan Ezza.Jadi apa tunggu lagi,kepada yang berminat,boleh lah hubungi seperti yang Kak Sue sertakan kat bawah nie ye.Sekarang nie tengah promo 5000 botol terawal RM90 sahaja dan free Estofa Wash.Pada mereka yang menggunakan produk ini,korang layak juga untuk menyertai percutian ke Krabi,Jakarta,Bali,Bangkok atau China mengikut terma dan syarat yang telah di tetapkan.Jom order laju-laju...

Estofa Glow
Facebook
www.Estofa.Glow Official
Instagram 
@estofa_glow_official
atau
Whatsap
019 294 4799

You Might Also Like

13 ulasan

  1. Mmg rasa teruja tgk cpt jaa berkesan masa pn ezza buat demo tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan nani kan..akak dah pakai dah..

      Delete
  2. wooowww menarik ni kak sue...lain dari yg lain di pasaran

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye Juju..lain dari yang lain..ehehe..

      Delete
  3. best pakai estofa glow ni.. mmg berkesan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat berkesan kan Mas..siap jadi juru cakap lagi ye..ehehe..

      Delete
  4. Best kan kak sue...org pun dh start guna yg wash tu..guna kat muka..nk hilangkan parut jerawat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah Zatie..akak pun dah mula pakai dah..

      Delete
  5. haii geng EG heee.... hari ni jgn lupe amalkan EG dan EW heee. #kekal cantik putih bersih gebu yeayyy !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai geng EG..jom sama2 cantik putih bersih gebu..ehehe..

      Delete
    2. hai geng EG..jom sama2 cantik putih bersih gebu..ehehe..

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.