Candy dan Photo Booth Kak Sue

August 14, 2015

Assalamualaikum semua,selamat lewat malam!!Kak Sue busy dua,tiga hari nie dok selesaikan macam-macam kerja.Tak cukop rehat dan tido rasanya.Kali nie Kak Sue nak bercerita pasal candy n photo booth yang menjadi trending sekarang.Semenjak dua menjak nie semakain popular dan selalu nya ada dekat majlis perkahwinan,majlis harijadi,open house dan macam-macam majlis lagi.Candy dan photo booth nie ada bermacam tema pilihan dan jenis coklat serta prop.Untuk coklat ada marshmellow,lolipop,candy stick dan bermacam lagi.Begitu juga untuk prop ikut pilihan kita sendiri nak macam mana,sekarang banyak dah yang menyediakan servis ini.Kak Sue pun teringin nak buat macam tu..kita tunggu esok ye hasilnya..sampai di sin dulu,Papai!!!

You Might Also Like

3 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.