Candy dan Photo Booth Kak Sue

Assalamualaikum semua,selamat lewat malam!!Kak Sue busy dua,tiga hari nie dok selesaikan macam-macam kerja.Tak cukop rehat dan tido rasanya.Kali nie Kak Sue nak bercerita pasal candy n photo booth yang menjadi trending sekarang.Semenjak dua menjak nie semakain popular dan selalu nya ada dekat majlis perkahwinan,majlis harijadi,open house dan macam-macam majlis lagi.Candy dan photo booth nie ada bermacam tema pilihan dan jenis coklat serta prop.Untuk coklat ada marshmellow,lolipop,candy stick dan bermacam lagi.Begitu juga untuk prop ikut pilihan kita sendiri nak macam mana,sekarang banyak dah yang menyediakan servis ini.Kak Sue pun teringin nak buat macam tu..kita tunggu esok ye hasilnya..sampai di sin dulu,Papai!!!

3 comments

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤