AirAsia Lantik David Foster Duta Baru Antarabangsa

August 12, 2015

Assalamualaikum semua,hari nie AirAsia telah mengumunkan perlantikan duta baru antarabangsa mereka David Foster yang pernah memenangi Anugerah Grammy Award sebanyak 16 kali.Foster berada di Kuala lumpur sempena Asia tour,dan merupakan kejutan pada pengumuman hari nie.AirAsia dan X AirAsia adalah merupakan penerbangan kos rendah yang terkemuka dan terbesar di Asia dan juga merupakan perkhidmatan rangkaian yang paling luas dengan lebih 100 destinasi di seluruh Asia,Australia dan Timur Tengah.
Menurut CEO AirAsia Tan Sri Tony Fernandes kerjasama ini akan mewujudkan pasaran baru bagi syarikat penerbangan itu dan  akan terus berkembang.Syarikat ini di kenali sebagai penerbangan murah kepada syarikat penerbangan nilai sebenar dengan produk terbaik.Sementara itu produk istimewa mereka Preminum Flex menawarkan fleksibiliti kepada penumpang dan nilai untuk wang dengan keadaan semasa sekarang ini,iaitu dengan 20kg bagasi percuma dan pilihan makanan dalam penerbangan dan lain-lain lagi.Untuk maklumat lanjut boleh follow di www.facebook.com/AirAsia dan twitter.com/AirAsia 


You Might Also Like

5 ulasan

  1. Salam singgah pagi kak sue....David Foste tu yang juri Asia Got Talent kat singapura tu kan...suka tengok dia kat situ....hihi

    ReplyDelete
  2. wasalam..tq Diana,sudi singgah..ye kut,akak tak tgk rancangan tu..hihihi

    ReplyDelete
  3. tengok david foster ni teringat kat chef ramsay.. hahaha..2-2 sama garang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. garang ye dia..tgk baik je,peramah je..hahaaa..kat rancangan tu je kut ye..

      Delete
    2. garang ye dia..tgk baik je,peramah je..hahaaa..kat rancangan tu je kut ye..

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.