Fesyen Wanita Terkini By Zalora..

Assalamualaikum semua,tak lama lagi kita dah nak sambut hari raya,rasanya masih sempat lagi nak shopping raya pada sesiapa yang belum ada b...

Assalamualaikum semua,tak lama lagi kita dah nak sambut hari raya,rasanya masih sempat lagi nak shopping raya pada sesiapa yang belum ada baju raya tu kan.Untuk entri kali ini Kak Sue nak berkongsi mengenai fesyen pakaian wanita terkini yang boleh di katakan sedang 'trending' di Malaysia.Jom kita tengok sama-sama

1. Batwing Kaftan
Batwing Kaftan atau wrap kaftan merupakan fesyen wanita yang paling 'in' dan menjadi sebutan di kalangan penggemar fesyen.Lebih-lebih lagi sempena syawal yang bakal menjelang tak lama lagi kan tentu ramai yang ingin mengayakan batwing kaftan atau wrap kaftan ini di padankan pula dengan kain songket potongan mermaid..pasti menarik...

2. Kimono Cardigan
Ini juga merupakan jenis pakaian yang sedang trending dan yang paling menarik mengenai kimono cardigan nie ia boleh dia pakai untuk acara kasual atau majlis istimewa,jadi jimat dah kat situ kan.Untuk acara kasual,padankan je dengan jean kegamaran manakala untuk majlis istimewa pula,boleh lah di gayakan bersama skirt labuh..

3. Flared Skirts
Berikut pula adalah sejenis skirts yang menjadi kegilaan ramai wanita lebih-lebih lagi golongan hijabista.Skirts ini amat sesuai jika di padankan bersama blouse Muslimah ataupun t.shirt lengan panjang..nie anak dara Kak Sue mesti suka nie..


4. Harem pants
Dan satu lagi 'bottom' yang cukup di gemari ramai oleh wanita,termasuk la Kak Sue adalah harem pants.Ia amat selesa dan ideal digayakan dengan apa jenis tops..wajib ada nie tau

You Might Also Like

16 ulasan

  1. Waaaahh.. Abis la abg man..

    ReplyDelete
  2. semua cantik..
    tp saya x pernah shopping kat zalora..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan Mas..akak pun baru nak mencuba nie..

      Delete
  3. wahhhh Zalora...erm reminds me to check out some stuff in Zalora heheh

    ReplyDelete
  4. kak sue, belanja skirt satu... ^_^

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. tu lah Yoorin,akak pun suka..nak sambar satu..hihi..

      Delete
  6. saya suka flared skirt tu.....sebab saya tinggi.....ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang tinggi cantik kan pakai..ehehe..

      Delete
  7. cantik laa harem pants tu

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.