Tips Di Bulan Puasa..

June 22, 2015

Assalamualaikum semua,hari nie cuaca agak panas dari biasa kan...kering tekak rasanya.Kesian tengok anak-anak yang berpuasa hari nie melepek aje depan tv.Sementara nak tunggu berbuka dan ke Bazaar Ramadhan Kak Sue biarkan anak-anak baring sambil menonton tv dulu..Waktu dalam pukul 12.00 tengahari hingga 3.00 petang macam tu memang tak sesuai atau tak di galakkan pendedahan pada matahari di mana radisi uv tu lebih jadi suhu adalah tinggi..wah gitu,dah macam belajar sains..ehehe..dah la puasa kan..nak minum pun tak boleh.Jadi di sini Kak Sue kongsikan tips minum lapan gelas air di bulan puasa,takut dengan cuaca begini ada pulak yang demam akibat cuaca yang panas melampau kan..Jom kita tengok..semoga bermafaat untuk semua ye..





You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.