Mahnaz Food Shah Alam

Assalamualaikum, hai semua. Hari nie hari kedua kita berpuasa untuk tahun ini. Rasanya tak terlambat lagi Kak Sue nak kongsi satu tempat...

Assalamualaikum, hai semua. Hari nie hari kedua kita berpuasa untuk tahun ini. Rasanya tak terlambat lagi Kak Sue nak kongsi satu tempat yang menjual pelbagai makanan sunnah dari timur tengah dangan harga yang sangat berbaloi iaitu Mahnaz Food Shah Alam. Mana tau kan, masih ada yang mencari kurma untuk berbuka atau kudap lepas Tarawikh boleh lah datang borong kat sini. Mahnaz Food Shah Alam nie terletak di syeksyen 26, tempat luas dan parking pun senang. Memang berbaloi datang sini..

Mahnaz Food Shah Alam
Mahnaz Food Shah Alam

Mahnaz Food Shah Alam

Mahnaz Food Shah Alam tak silap Kak Sue salah satu cawangan terbesar. Kat sini korang boleh beli secara borong dan juga pack kecil-kecil. Memang banyak pilihan dan rambang mata kalau datang sini. Jimat pun jimat sebab dapat harga borong kan..

Mahnaz Food Shah Alam
Mahnaz Food Shah Alam
Mahnaz Food Shah Alam
Mahnaz Food Shah Alam
Mahnaz Food Shah Alam
Mahnaz Food Shah Alam
Mahnaz Food Shah Alam
Mahnaz Food Shah Alam
Mahnaz Food Shah Alam
Mahnaz Food Shah Alam

Pada korang yang berminat dan nak datang sini boleh waze ja alamat dan tengok detail kat bawah nie ya..

Mahnaz Food Shah Alam
NO 8 TP 7/5,Sime UEP Industrial Park
Shah Alam,Selangor
(off Jalan Batu Lama,Belakang Sekolah Teknik Shah Alam,Batu Tiga,Sec 16)

Email
g2279373@yahoo.com

Website
www.mahnazfood.my

No Tel
03 5191 7402/03 5191 7403










You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.