~Mahnaz Food Shah Alam~

June 19, 2015

Assalamualaikum semua,hari nie hari kedua kita berpuasa untuk tahun ini.Rasanya tak terlambat lagi Kak Sue nak kongsi satu tempat yang menjual pelbagai barang makanan dan minuman dan bermacam barangan lain lagi dari timur tengah dangan harga yang sangat berbaloi iaitu Mahnaz Food yang terletak di syeksen 26,Shah Alam.Mana la tau kan,masih ada yang dok mencari buah kurma untuk berbuka,Jus buah-buahan,kekacang pun ada untuk kudap-kudap lepas terawikh,..sini boleh kita beli borong,stok untuk sebulan..is jimat..ehehe..





Kalau kawan-kawan yang nak ke sini,boleh ikut jalan Batu Tiga Lama,jumpa traffic light masuk kanan ada kawasan kilang dari jauh memang nampak dah bangunan Mahnaz Food tu ye..kalau tak jumpa juga boleh la waze alamat berikut :
Mahnaz Food Shah Alam
NO 8 TP 7/5,Sime UEP Industrial Park
Shah Alam,Selangor
(off Jalan Batu Lama,Belakang Sekolah Teknik Shah Alam,Batu Tiga,Sec 16)
Email
g2279373@yahoo.com
Website
www.mahnazfood.my
No Tel
03 5191 7402/03 5191 7403










You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.