Kenanga WholeSale City Kompleks Macam-Macam Ada

June 28, 2015

Assalamualaikum,Selamat berhari minggu semua,dah sebelas hari kita berpuasa ye..Sekejap je rasa masa berjalan.Macam mana dengan puasa korang,dengan anak-anak..okay tak?Tahun nie cuaca agak tak menentu,kadang pagi hujan sebelah petang nya panas terik pulak..Anak-anak Kak Sue ada yang tek berapa sihat demam dan kena ulser kat mulut,kesian je tengok.Macam mana dengan persiapan raya,dah mula shoping baju raya?Ada yang dah mula buat kuih raya?Kak Sue hari nie plan nak ke Kenanga..nak cari baju untuk kami sekeluarga,saje pergi awal senang kan dah siap semua nanti..tak ada lah kita kelam kabut atau pening tak ada size..
Kat sini pelbagai pilihan baju,kasut,handbag,tudung dan bermacam lagi lah..siapakan duit je..kebetulan hari nie hari minggu,ramai la juga orang..bermacam gaya dan kerenah dapat kita lihat..ehehe..harap semua dapat menjaga keselamatan anak- anak kecil tu ye..

Kak Sue tak sempat nak snap gambar bebanyak,ramai sangat orang.Kalau masuk sesetengah kedai tu nak jalan pun susah..Dah le letih pulak rasanya dok berjalan sana sini...Dah dapat apa yang Kak Sue dan family cari,kami pun cecepat la balik nanti petang nak niaga pula..nie pun dah rasa letih semacam dah...Selamat membeli belah ye pada yang shopping hari nie...jumpa lagi nanti,papai!!!

You Might Also Like

1 ulasan

  1. Bulan puasa ni ,ain kalau pegi shopping baju raya . balik rumah mesti nak bebai. haha. ltih kompem badmood pnya. HAHa

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.