Kenanga WholeSale City Kompleks Macam-Macam Ada

Assalamualaikum,Selamat berhari minggu semua,dah sebelas hari kita berpuasa ye..Sekejap je rasa masa berjalan.Macam mana dengan puasa k...

Assalamualaikum,Selamat berhari minggu semua,dah sebelas hari kita berpuasa ye..Sekejap je rasa masa berjalan.Macam mana dengan puasa korang,dengan anak-anak..okay tak?Tahun nie cuaca agak tak menentu,kadang pagi hujan sebelah petang nya panas terik pulak..Anak-anak Kak Sue ada yang tek berapa sihat demam dan kena ulser kat mulut,kesian je tengok.Macam mana dengan persiapan raya,dah mula shoping baju raya?Ada yang dah mula buat kuih raya?Kak Sue hari nie plan nak ke Kenanga..nak cari baju untuk kami sekeluarga,saje pergi awal senang kan dah siap semua nanti..tak ada lah kita kelam kabut atau pening tak ada size..
Kat sini pelbagai pilihan baju,kasut,handbag,tudung dan bermacam lagi lah..siapakan duit je..kebetulan hari nie hari minggu,ramai la juga orang..bermacam gaya dan kerenah dapat kita lihat..ehehe..harap semua dapat menjaga keselamatan anak- anak kecil tu ye..

Kak Sue tak sempat nak snap gambar bebanyak,ramai sangat orang.Kalau masuk sesetengah kedai tu nak jalan pun susah..Dah le letih pulak rasanya dok berjalan sana sini...Dah dapat apa yang Kak Sue dan family cari,kami pun cecepat la balik nanti petang nak niaga pula..nie pun dah rasa letih semacam dah...Selamat membeli belah ye pada yang shopping hari nie...jumpa lagi nanti,papai!!!

You Might Also Like

1 ulasan

  1. Bulan puasa ni ,ain kalau pegi shopping baju raya . balik rumah mesti nak bebai. haha. ltih kompem badmood pnya. HAHa

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.