Kelapa Laut Man Java - Repeat order

June 25, 2015


Assalamualaikum,malam nie ada penghantaran Kelapa Laut MAN JAVA ke Langkap,Perak.Alhamdullilah minggu nie semua peniaga dah mula repeat order,semalam penghantaran ke Johor dan area Kuala Lumpur tapi untuk area Johor pos ikut bas aje macam biasa.Cuma yang Perak nie COD sebab boleh sambil balik melawat mertua kan..
Untuk repeat order sekali lagi Kak Sue nak ingatkan,rasanya bukan sekali dah berkali-kali dah kut..Sila buat order selewat-lewatnya tiga hari sebelum penghantaran ye,jangan hari nie nak barang,hari nie nak order tak boleh gitu ye..diharap dapatlah beri kerjasama untuk mudahkan urusan kita bersama.Sila pamerkan sticker Pati Kelapa Laut MAN JAVA  dan patuhi syarat serta pahamkan apa yang telah Kak Sue terangkan supaya tak timbul sebarang masalah kemudian hari.Sekian terima kasih semua.. :)

You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.