Kelapa Laut MAN JAVA Pilihan Ramai

June 29, 2015

Assalamualaikum semua,apa khabar hari nie..Kak Sue harap semua pembaca blog Kak Sue dan kawan-kawan  berada dalam keadaan sihat semuanya ye,maklum lah cuaca agak panas kan dua,tiga hari nie,dah la kita semua berada di dalam bulan puasa kan..kena banyakkan minum air kosong dan jangan lupa juga minum lah air Kelapa Laut MAN JAVA sebab produk Kak Sue dan Abang Man nie di masak dan di rebus bersama bahan-bahan yang boleh sejukkan badan,InsyaAllah dengan izin Allah kalau rajin minum badan akan lebih terasa segar dan tidak terasa lesu lepas berbuka..
Antara yang telah mencuba air Kelapa Laut MAN JAVA ..Anda bila lagi?






Kak Sue kongsi sebahagian dari pelanggan dan kawan-kawan Kak Sue..Terima kasih pada semua terutama pada Fonder #Kelabbloggerbenashaari..Tq Ben..

You Might Also Like

9 ulasan

  1. terbaik kak sue.. mudahan berkat bulan ramadhan, semakin maju & ramai pelanggan... barang baik kannn.. =)

    ReplyDelete
  2. sejuk, segar dan nyaman jer bila minum.. tanpa gula lg bagus..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Mas..akak minum letak gula..lain kali nak cuba tak letak gula pulak ye..

      Delete
  3. Tahniah kak sue. Semoga terus sukses :D

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.