Kelapa Laut Man Java Penghantaran ke Perak dan Penang

June 14, 2015


Assalamualaikum semua,semalam Kak Sue ada penghantaran Pati Kelapa Laut Man Java ke Perak dan Penang.Penghantaran ke Penang Abang Man  kirim kat lori kawan aje,kebetulan ada kawan yang bawa lori nak ke area sana.Untuk Perak pula,dah sambil Kak Su singgah bermalam ke rumah mertua Kak Sue di Langkap,boleh lah hantarkan sekali.Lagi pun boleh jumpa jugak jumpa kawan merangkap pelanggan setia kami yang dah berapa tahun lamanya.Semalam urusan penghantaran selesai agak lewat jugak,sampai malam masih lagi kat jalan.Alhamdullilah selesai sudah penghantaran untuk area Perak dan Penang.Selepas nie untuk area Kuala Lumpur dan Pahang pulak..Semoga kita semua di beri rezeki yang berkat dan di mudahkan setiap urusan kita ye.Terima kasih pada semua pelanggan dan ..Selamat Menyambut Bulan Ramadhan..
*Bagi yang berminat dengan produk kami boleh la hubungi seperti di bawah:*
 Kelapa Laut Man Java 
012 5854998/ 012 5844736
Email
skabdy@yahoo.com



You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.