Jom Sihat Bersama Kak Sue

June 02, 2015


Assalamualaikum,Selamat pagi..hari nie Kak Sue bersemangat nak temankan anak dara Kak Sue dan kawan-kawannya berjogging.Pepagi lagi kami dah sampai di Puteri Central Park ramai juga orang yang datang berjogging kat sini rupanya.Kami mulakan dengan memanaskan badan dengan senaman ringan,lepas tu lari-lari anak..eceh wah lari anak kooo..ahahaha,empat pusingan,dah semput rasanya Ibu nie ha..Rasa badan sangat sihat dapat mengeluarkan peluh dan menghirup udara segar di pagi hari..haaa,gituuuu!!



InsyaAllah akan jadi rutin tiap minggu kut nanti,sambil beriadah dapat berborak-borak dengan anak dara hakak nie ha..Jommm sihat bersama Kak Sue..Jumpaaa di PCP lagi nanti ye..,Papaiiiii!!

You Might Also Like

4 ulasan

  1. bestnya.. sy pn dah lama xp jogging..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sue pun lama tak jogging..saje temankan anak dara akak..best pulak..ehehe

      Delete
  2. Masa gamabq berempat tu cari jugak mana satu kak sue, haha. mcm anak dara kak sue ni. Ain pun dah lama tak jog. malas ~ haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..ye la tu macam anak dara..ketot je Kak sue nie Ain..hahaaha..Kak Sue baru je kenkonon nak rajin jog..teman2 anak dara..

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.