Buffet Ramadhan Dorsett Grand Subang 2015

June 02, 2015

Assalamualaikum semua,tak lama lagi Ramadhan bakal menjelang tiba.Sudah menjadi kebiasaan kita sesekali nak berbuka puasa di luar bersama keluarga dan kawan-kawan kan.Bagi mereka yang mencari Buffet Ramadhan untuk berbuka puasa,di Dorsett Grand Subang ada menyediakan dengan dua pakej pilihan buffet iaitu Selera Bonda yang menyediakan masakan melayu dan 10 gerai manakala Iftar @ Teraz Brasseri pula menyediakan sajian menu masakan tempatan dan antarabangsa.Promosi Ramadhan Buffet di Dorsett Grand Subang bermula 6.00pm hingga 9.30pm.Anda juga boleh membuat tempahan awal untuk mendapatkan diskaun sehingga 25% dan harga buffet pula adalah seperti berikut..

BUFFET RAMADHAN DORSETT GRAND SUBANG
Pakej Selera Bonda~RM140.OO Nett seorang
Pakej Iftar @Terazza Brasserie ~ RM150.00 Nett seorang


Hidangan buffet Ramadhan di sini terdiri dari pelbagai jenis hidangan,salah satu hidangan utama adalah Sup Gear Box yang sedap dan rasanya yang istimewa.Antara menu pilihan istimewa yang lain pula ialah Nasi Briayani Gam Ayam,Satay Ayam/Daging,Kambing ,Muratabak Ayam dan pelbagai lagi pilihan menu yang menyelerakan..pilih aje yang mana satu pilihan hati.







Untuk pencuci mulut pula ada pelbagai pilihan seperti Puding Roti,Pengat Keledek,Kuih Muih,Jeli Buah-buahan dan bermacam pilihan lain lagi.Tak lupa juga untuk anak-anak ada pelbagai pilihan ais krim.. 





Sambil berbuka pengunjung akan di hiburkan oleh selebriti terkenal Jaafar Onn,Maya dan Haiza dengan nyanyian lagu asli melayu.Tetamu juga turut berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah.Menarik kan...mana tau rezeki kita,dapat makan,dapat cabutan bertuah lagi..tak ada di tempat lain tau..

Untuk tempahan dan pertanyaan
03-5031 6060 ext 1912
Email~ info.subang@dorsetthotels.com
Web~ dorsethotels.com/malaysia/subang






You Might Also Like

8 ulasan

  1. Syoknya menu dia. Ain jauh t.t

    ReplyDelete
    Replies
    1. menu dia macam2 ain..banyak pilihan memang puashati.. :)

      Delete
  2. Kejapnya dah nak ramadhan blk.. masa ohh masa..

    Jom Terjah : Bukti cukai GST di Malaysia naikkan harga barang


    ReplyDelete
  3. salam...thanks sebab singgah blog SA...membalas kunjungan di sini sambil telan air liur...lapar terus perut..adehhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam..sesama Amanda..ehehe..

      Delete
    2. wasalam..sesama Amanda..ehehe..

      Delete
  4. Replies
    1. Masss..dapat merasa sup gear box ye..ehehe..

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.