Tapak Pasar Ramdhan Bandar Tasik Puteri

May 13, 2015

Assalamualaikum,hari nie dah kuar tapak untuk peniaga-peniaga Pasar Ramadhan di Bandar Tasik Puteri.Awal pagi semua dah menunggu nak ambik borang.Kak Sue masih kat rumah dok menyiapkan rutin harian.Abang Man la pergi dulu,kang abih pulak tapak jenuh ngelupo nak niaga mana pulak bulan puasa nanti kan..ehehe..Rupanya masa utk ambik borang mohon berniaga tu di percepatkan le pulak dari pada waktu yang tertera kat banner...
Sampai aje kat sana tapak lorong depan dah abih,kita redhakan je la kan.. niaga lorong mana pun kalau dah rezeki kita,tetap rezeki kita..tetiba nak jadi rezeki ada orang pulak nak tukar tapak.Apalagi..lelaju le tanda tapak,balik ambik gambar dan semua syarat di lengkapkan terus la hantar borang dan buat pembayaran ke pejabat JKP Bandar Tasik Puteri.Dah selesai..lega mak nok..Semoga dipermudahkan segala urusan dan di murahkan rezeki kita semua ye..Jemput la singgah ke gerai Kak Sue nanti ye..sekian dulu..Papai!!


You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.