Kiosk Untuk Final Piala FA

Assalamualaikum,Salam Jumaat semua..Dua tiga hari nie Kak Sue busy sikit kekononnya dok menguruskan tapak niaga di Stadium Bukit Jalil un...

Assalamualaikum,Salam Jumaat semua..Dua tiga hari nie Kak Sue busy sikit kekononnya dok menguruskan tapak niaga di Stadium Bukit Jalil untuk Final Piala FA.Rasanya minggu nie,dah dekat tiga kali dah dok berulang alik ke sana.Selagi tak sampai hari sabtu nie,tak senang duduk la nak pastikan semua berjalan lancar nanti.
Memula dikehendaki mengisi dan lengkapkan borang,hari kedua untuk undi tapak dan hari ini untuk collect pas peniaga dan pas kenderaan.Semoga di permudahkan semua urusan esok dan moga di murahkan rezeki untuk para peniaga kiosk esok.Datang singgah kiosk Kak Sue esok,ada di sediakan sejadah dan kain untuk solat jugak ye..Jumpa di sana esokkk..Papai!!!

You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.