Kempen Taja Shopping Raya 2015..

May 12, 2015

Assalamualaikum,tak lama lagi kita nak menyambut bulan puasa,dan lepas tu nak sambut hari raya pulak kan.Anak-anak lah yang paling gembira,bila dapat baju n kasut baru.Dalam kita bergembira semoga kita tidak melupakanlah orang yang kurang bernasib baik.Sempena Hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelang tak lama lagi, Persatuan Kebajikan Projek Iqra' Semalaysia ingin mengumpul tajaan untuk:

1. Anak yatim asnaf
2. Anak-anak asnaf
3. Ibu tunggal

Rumah kebajikan yang terlibat adalah di Kuantan, Batu Caves, Gombak, Puchong, Shah Alam, Nilai dan Johor Bharu.

Untuk lebih lanjut, anda boleh menghubungi nombor di bawah:
- Solleh (0176702033)
- Sharifah (0172748904)
- Khairul anuar (0167361067)

Web:www.projekiqra.com
IG: @projekiqra

Mohon disebarkan. Moga Allah memberkati usaha murni kita. Terima kasih.



You Might Also Like

2 ulasan

  1. Terima kasih kerana menyokong projek ini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama,semoga di permudahkan urusan untuk Projek Iqra'

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.