Kak Sue Cake - Kepuasan Pelanggan Keutamaan Kami..

Assalamualaikum semua..terima kasih Kak Sue ucapkan kepada semua customer Kak Sue yang sentiasa memberi sokongan pada Kak sue,kepuasan pela...

Assalamualaikum semua..terima kasih Kak Sue ucapkan kepada semua customer Kak Sue yang sentiasa memberi sokongan pada Kak sue,kepuasan pelanggan keutamaan kami.Harap apa yang terlebih dan terkurang tu,sila la habaq no...Boleh la Kak Sue improve mana yang tak okay tu kan..Kak Sue jugak nak bagi tau nie,Kak Sue dah open order untuk Hari Raya..tapi cuma untuk yang selected kek aja hokay..Berikut antara kek yang di buka untuk tempahan sempena Hari Raya nanti ye..

~KakSue Cake~
Kek Karamel
Kek Cheese
Kek Brownies Cheese
Kek Brownies
Kek Butter
Congo Bar
*Yang berminat boleh la hubungi Kak Sue*
012~5844736/0125854998
Email
skabdy@yahoo.com







You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.