Kak Sue Cake - Kepuasan Pelanggan Keutamaan Kami..

May 03, 2015

Assalamualaikum semua..terima kasih Kak Sue ucapkan kepada semua customer Kak Sue yang sentiasa memberi sokongan pada Kak sue,kepuasan pelanggan keutamaan kami.Harap apa yang terlebih dan terkurang tu,sila la habaq no...Boleh la Kak Sue improve mana yang tak okay tu kan..Kak Sue jugak nak bagi tau nie,Kak Sue dah open order untuk Hari Raya..tapi cuma untuk yang selected kek aja hokay..Berikut antara kek yang di buka untuk tempahan sempena Hari Raya nanti ye..

~KakSue Cake~
Kek Karamel
Kek Cheese
Kek Brownies Cheese
Kek Brownies
Kek Butter
Congo Bar
*Yang berminat boleh la hubungi Kak Sue*
012~5844736/0125854998
Email
skabdy@yahoo.com







You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.