Fridge Magnet & Button Badge KBBA,Nak Buat Satu Pun Boleh..

Assalamualaikum semua,bersiaran kembali Kak Sue hari nie.Semoga semua ceria dan bergembiara bersama keluarga tersayang sempena cuti panjang nie ye.Kak Sue nak tanya sapa kat sini yang minat mengumpul fridge magnet dan button badge?Kak Sue salah sorang dari peminat dan pengumpul fridge magnet,button badge tu minat la jugak,tapi lebih kepada fridge magnet sejak dah jadi mak-mak nie..ehehee..pantang pergi berjalan atau bercuti kemana -mana,itulah yang Kak Sue beli bawak balik.Yang terbaru,Kak Sue dapat cenderahati dari menghadiri KBDO KBBA hari tu.Bukan semua orang boleh dapat fridge magnet dan button badge KBBA nie tau,bangga hokay..


Terima kasih pada Ben selaku penaung KBBA dan jugak untuk Stamp n Print Dot Com yang menaja button badge dan fridge magnet nie ye.Pihak Stamp n Print Dot Com juga ada menyediakan perkhidmatan mencetak gambar,logo,kata-kata dan design istimewa anda di atas mug,bantal,key chain,penanda buku dan sebagainya.Sesuai untuk dijadikan door gift untuk sebarang majlis perkahwinan,hadiah hari jadi,hadiah hari guru,hari kecemerlangan sekolah,alumi dan macam-macam lagi.Selain itu syarikat mereka juga menawarkan khidmat mencetak ke atas barangan promosi seperti kad perniagaan,rubber flash stamp,flyers,bunting dan juga banner.Pada yang berminat boleh menghubungi seperti di bawah nie ye.

STAMP PRINT DOT COM
www.stampnprint.blogspot.com
EMAIL
kamalmohdidris@gmail.com

Fridge Magnet & Button Badge KBBA,Nak Buat Satu Pun Boleh.. Fridge Magnet & Button Badge KBBA,Nak Buat Satu Pun Boleh.. Reviewed by Kak Sue on May 02, 2015 Rating: 5

6 comments:

  1. nampak memang buatan dia cantik.dan kemas...

    ReplyDelete
  2. nampak memang buatan dia cantik.dan kemas...

    ReplyDelete
  3. tu la kan..boleh la nanti nak order kan..

    ReplyDelete
  4. kak suuuu! nk pinjam pic badge boleh dokk.hehe

    ReplyDelete
  5. buleh Rara..ambik le..hehehe..

    ReplyDelete
  6. buleh Rara..ambik le..hehehe..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Powered by Blogger.