Cuti Masak

May 24, 2015

Assalamualaikum semua..Selamat berhujung minggu.Kak Sue masih lagi keletihan niaga kat stadium Bukit Jalil semalam.Hari nie,cuti lah masak,cuti kemas rumah,cuti la semua..ehehe..Hari nie anak-anak Kak Sue plan nak makan kat luar dan jenjalan..Ikutkan aje la kan,semalam depa dah penat nolong niaga seharian kat stadium.Hari ini ikutkan aje lah apa maunya..kita keje teruk-teruk pun untuk anak-anak jugak kan..
Hari nie kami sekeluarga ambik keputusan nak makan di Papa John Pizza Eon Rawang aje..sambil nak bayar bil dan beli barang dapur..Jemput tengok semua,ehehehe..







Kak Sue sekeluarga memang suka mencuba makanan kat mana-mana tempat.Boleh di katakan semua restoran makanan kat Eon Rawang tu kami dah cuba.Kalau sedap,kita repeat lagi,kalau kurang sedap tu..sekali aje la jawabnya kan..Okay la sampai sini aje kali nie,jumpa lagi ye..Papai!!!

You Might Also Like

2 ulasan

  1. Assalammualaikum...

    alahai.. sedapnyer. Alhamdulillah...

    mselim3

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.