Hobi Anak Ibu Berskateboard

Assalamualaikum, hai semua. Apa khabar semua hari nie? Dah makan ke belum nie. Hari ini Kak Sue nak bercerita pasal hobi anak Ibu ber Skateboard. Sekarang nie Abang dan Adik tengah menggila main skateboard, diam tak diam dah tiga tahun juga lah depa main. Asal hujung minggu je mintak izin nak keluar ke kedai Skateboard
Hobbyshoppe yang terletak di Medan Tasik Puteri berhampiran dengan tempat tinggal Kak Sue nie. Kedai tu memang khas untuk peminat Skateboard..

Hobi Anak Ibu Berskateboard

Bagus jugak dengan hobi anak Ibu berskateboard dan aktiviti lasak macam nie, barulah berpeluh sikit badan tu. Ini asyik mengadap game, computer dan tab aja dalam rumah, otak pun tak berkembang kan. Kadang-kadang Kak Sue dan Abang Man bawa juga depa pergi main Skateboard di Skate Park yang terletak di Seksyen 13, Shah Alam. Jom tengok gelagat depa jom..






Di bawah nie jugak Kak Sue kongsikan Tips Memilih Ukuran Skateboard yang Kak Sue jumpa kat dalam blog Skateboarding yang lain..semoga bermanfaat untuk anak-anak dan ibu bapa yang baru nak berjinak dengan sukan lasak nie ye. Untuk lebih info sila klik di SINI






2 comments

  1. Wow kaksu... hebat tu... teror anak kaksu main skate..


    www.yanieyusuf.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala sikit2 je yanie..tapi dah mintak akak cari coach la yg ajar..yg anak akak no2 tu mmg minat sangat..

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤