~Hobi Anak Ibu | Berskateboard

April 08, 2015

Assalamualaikum,berjumpa lagi kita di sini.Apa khabar semua hari nie?Dah makan ke belum nie..Hari ini Kak Sue nak bercerita pasal hobi anak jantan Kak Sue yang dua orang itu.Tengah menggila main skateboard semenjak dua menjak nie,diam tak diam dah 3 tahun anak Kak Sue mula main Skateboard nie.Asal hujung minggu je mintak izin nak kuar ke kedai Skateboard,Hobbyshoppe yang terletak di Medan Tasik Puteri berhampiran dengan tempat tinggal Kak Sue nie.Bagus jugak dengan aktiviti lasak macam nie,barulah berpeluh sikit badan tu.Ini asyik mengadap game,computer n tab je dalam rumah,otak pun tak berkembang kan..Kadang-kadang Kak Sue dan suami bawak jugak mereka pegi bermain Skateboard di Skate Park yang terletak di seksyen 13,Shah Alam.Mari kita tengok aksi-aksi mereka..cheeewaaahh!!!







Di bawah nie jugak Kak Sue kongsikan Tips Memilih Ukuran Skateboard yang Kak Sue jumpa kat dalam blog Skateboarding yang lain..semoga bermenafaat untuk anak-anak dan ibu bapa yang baru nak berjinak dengan sukan lasak nie ye.Untuk lebih info sila klik di SINI



Sekian saja untuk kali ini...Jumpa lagi,Papai!!


You Might Also Like

2 ulasan

  1. Wow kaksu... hebat tu... teror anak kaksu main skate..


    www.yanieyusuf.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala sikit2 je yanie..tapi dah mintak akak cari coach la yg ajar..yg anak akak no2 tu mmg minat sangat..

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.