Tempahan Caramel Cake Lagi

April 03, 2015


Assalamualaikum,Selamat pagi kawan-kawan,terima kasih kerana sudi  singgah blog Kak Sue nie ye.Dah agak lewat pagi dah pada waktu sekarang nie Kak Sue baru menyiapkan tempahan kek dari pelanggan.Lega bila kita dah selesaikan tempahan dari pelanggan nie kan..Hari nie Kak Sue menerima tempahan Kek Karamel lagi dari pelanggan tetap Kak Sue dan seorang lagi dari pelanggan baru.Harap mereka berpuashati dengan Kek Karamel Kak Sue kali ini.Terima kasih sangat kerana sudi menempah kek dari Kak Sue ye wahai pelanggan tersayang..hhihihi..Lain kali order lah lagi...

Sesiapa yang teringin nak merasa air tangan Kak Sue boleh lah Whatsap Kak Sue di no 0125844736. Kak Sue juga ada menerima tempahan jenis kek yang lain juga dan Laksa Batu Kurau  untuk sebarang majlis ye.InsyaAllah anda pasti berpuashati dengan Kek dan Laksa Batu Kurau Kak Sue.Tempahan hendaklah di buat sekurang-kurangnya seminggu sebelum tarikh yang tuan puan hendak ye.Sekali cuba,pasti nak lagi..hehehe..Sekian untuk kali ini,jaga diri dan kesihatan..Jumpa lagi..Papai!!!

You Might Also Like

5 ulasan

  1. cuba la resepi ada kat blog akak nie Linda n Yoorin :)

    ReplyDelete
  2. cuba la resepi ada kat blog akak nie Linda n Yoorin :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.