Im Back - Intro Sikit Dulu


Assalamualaikum semua..lama betul Kak Sue tak menjenguk blog Kak Sue yang tak seberapa nie, rasa macam nak berblogging balik lah. Hari nie dapat berkenalan dengan blogger-blogger yang hebat tapi sangat friendly. Naik semangat nak berblogging semula tau.. ehehe!

Terima kasih pada kawan-kawan yang follow blog Kak Sue ye,nanti Kak Sue follow uols back hokay. Nanti kita keep in touch dan sharing recipes, knowledge pasal blog ye. Harap biarlah blog kita semua memberi manfaat pada semua dan berpanjangan di kunjungi walau kita tak ada lagi nanti. Itu sajalah setakat ini,nanti sambung lagi next time. Selamat bobok semua...Papai!!

6 comments

  1. salam bobok?
    apa tue..
    hehehe...
    salam dari shark jugak :)

    ReplyDelete
  2. akak! tira follow akak ye., jom naikkan semangat berblogging. yeehaaa!!!!

    ReplyDelete
  3. Selamat Bobok tu ..selamat tido le lebih kurang Shark,,hihihi
    Tq tau Shark follow akak.. :)

    ReplyDelete
  4. Hai Tira..tq tau follow akak..akak pun dah follow Tira tau..sila beri tunjuk ajar..Shark jugak tau..

    ReplyDelete
  5. test ...!!!

    mak sedara nak test komen ...ok tak ???? hehehehe

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.