Cerita Seram Mata Tak Berhijab

March 11, 2015

Assalamualaikum,Selamat malam semua! Malam nie Kak Sue nak bercerita mengenai kisah seram, berani kau memalam nak bercerita kisah seram. Itupun sebab ada yang temankan, hahaha! Ada yang minat dengan kisah seram tak..? Kak Sue memang minat dengan kisah seram baik menonton di TV, movie atau bacaan memang suka layan walaupun penakut sebenarnya..lagi takut lagi nak tengok dan baca. Semalam berborak dengan kawan-kawan baru dialam maya sempat lah berkongi cerita mengenai  Blog Mata Tak Berhijab jadi tadi Kak Sue pun baca Blog Zulkifli Ahamd Idrus  penulis kepada Blog Mata Tak Berhijab nie. Jalan cerita memang menarik, sampai terasa macam kita berada dalam situasi tu tau..

Cerita Seram Mata Tak Berhijab
Cerita Seram Mata Tak Berhijab

Cerita Seram Mata Tak Berhijab

Sangat menarik ceritanya dan rasa lepas satu tajuk nak ke tajuk yang lain pulak walaupun dah mula rasa seram..Kisah seram yang di tulis merupakan pengalaman beliau sendiri dalam situasi yang berbeza beza..dan kisah-kisah yang di tulis nie di bukukan juga oleh beliau, boleh la nanti cari di kedai-kedai buku ya. Katanya dah ada tiga siri nak masuk empat pulak, hebat kan. Okay lah itu saja untuk malam nie yang nak dikongsi oleh Kak Sue. Mata pun dah mengantok, esok nak mulakan rutin harian. Selamat menyeramkan diri ya semua.. Selamat bobok, jumpa lagi nanti..



You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.