Cerita Seram Mata Tak Berhijab

Assalamualaikum,Selamat malam semua! Malam nie Kak Sue nak bercerita mengenai kisah seram, berani kau memalam nak bercerita kisah seram. Itupun sebab ada yang temankan, hahaha! Ada yang minat dengan kisah seram tak..? Kak Sue memang minat dengan kisah seram baik menonton di TV, movie atau bacaan memang suka layan walaupun penakut sebenarnya..lagi takut lagi nak tengok dan baca. Semalam berborak dengan kawan-kawan baru dialam maya sempat lah berkongi cerita mengenai  Blog Mata Tak Berhijab jadi tadi Kak Sue pun baca Blog Zulkifli Ahamd Idrus  penulis kepada Blog Mata Tak Berhijab nie. Jalan cerita memang menarik, sampai terasa macam kita berada dalam situasi tu tau..

Cerita Seram Mata Tak Berhijab
Cerita Seram Mata Tak Berhijab

Cerita Seram Mata Tak Berhijab

Sangat menarik ceritanya dan rasa lepas satu tajuk nak ke tajuk yang lain pulak walaupun dah mula rasa seram..Kisah seram yang di tulis merupakan pengalaman beliau sendiri dalam situasi yang berbeza beza..dan kisah-kisah yang di tulis nie di bukukan juga oleh beliau, boleh la nanti cari di kedai-kedai buku ya. Katanya dah ada tiga siri nak masuk empat pulak, hebat kan. Okay lah itu saja untuk malam nie yang nak dikongsi oleh Kak Sue. Mata pun dah mengantok, esok nak mulakan rutin harian. Selamat menyeramkan diri ya semua.. Selamat bobok, jumpa lagi nanti..



No comments

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤