Aplikasi Terbaru Marrybrown Tawarkan Harga Istimewa dan Menjimatkan

Assalamualaikum, hai semua. Kali nie Kak Sue nak kongsi tentang Aplikasi Terbaru MarryBrown Tawarkan Harga Istimewa dan Menjimatkan pula dengan korang. Haa.. bila dengar macam nie mesti kita semua tertanya dan nak tau apa yang menarik dengan Aplikasi Terbaru MarryBrown nie kan. Jom Kak Sue kongsikan lagi kat bawah nie jom..

Aplikasi Terbaru Marrybrown Tawarkan Harga Istimewa dan Menjimatkan
Aplikasi Terbaru Marrybrown Tawarkan Harga Istimewa dan Menjimatkan


Aplikasi Terbaru MarryBrown Tawarkan Harga Istimewa dan Menjimatkan

Diam tak diam MarryBrown Malaysia dah melangkah lebih maju lagi pada tahun nie dengan memperkenalkan Aplikasi Terbaru MarryBrown pula untuk kita semua. Senang lah bila dah apps MarryBrown nie dah. Nak order boleh je guna apss ditambahkan lagi ada bermacam tawaran menarik dan menjimatkan..

Aplikasi Terbaru Marrybrown Tawarkan Harga Istimewa dan Menjimatkan
Aplikasi Terbaru Marrybrown Tawarkan Harga Istimewa dan Menjimatkan

Kak Sue pun tak nak ketinggalan juga lelaju terus download aplikasi MarryBrown nie, kebetulan ada outlet terbaru dekat kawasan perumahan Kak Sue, jadi boleh lah Kak Sue tapau sebab bila dah hujung Ramadhan nie sibuk dengan macam-macam kerja sampai nak masak pun dah tak sempat dah.

Apa yang menariknya, bila dah ada aplikasi MarryBrown nie kan, memang rambang mata lah tengok menu yang ditawarkan. Banyak juga tau pilihan deals yang ada kat situ, terus Kak Sue tanya Abang Man dengan anak-anak apa yang depa nak pesan untuk menu berbuka puasa nanti. Sebelum tu meh lah Kak Sue nak kongsi cara nak redeem deals yang ada kat aplikasi MarryBrown kat bawah nie..

Aplikasi Terbaru Marrybrown Tawarkan Harga Istimewa dan Menjimatkan
Aplikasi Terbaru Marrybrown Tawarkan Harga Istimewa dan Menjimatkan

Cara Nak Redeem Deal di Aplikasi MarryBrown

Memula tu korang buka aplikasi MarryBrown dan klik pada Tab Tawaran deal dan boleh terus pilih deals yang korang nak

Kemudian korang boleh pilih menu yang ada kat Available Deals dan klik Redeem. Untuk tau korang punya redeem tu berjaya atau tak, klik jat tab My Rewards. Kalau berjaya, list meny akan ada kat sini tau.

Aplikasi Terbaru Marrybrown Tawarkan Harga Istimewa dan Menjimatkan
Aplikasi Terbaru Marrybrown Tawarkan Harga Istimewa dan Menjimatkan

Next step, masa kat kaunter korang pilih menu yang korang nak redeem. Nanti akan keluar QR Code untuk deals yang korang pilih tadi. Tunjuk ja kat cashier untuk depa scan dan order korang dah diterima.

Haa.. senang ja kan, korang boleh aja redeem atau nak order semua Available Menu yang ada kat dalam Aplikasi Marrybriwn tu tau, tak rerhad pun pada satu menu. Best kan..

Aplikasi Terbaru Marrybrown Tawarkan Harga Istimewa dan Menjimatkan
Aplikasi Terbaru Marrybrown Tawarkan Harga Istimewa dan Menjimatkan

Lagi satu kalau korang malas nak keluar, boleh pesan guna Grab Food, Food Panda atau Shopee Food. Senang tak payah nak keluar atau beratur panjang, jimat masa dan tenaga.. hehehe..

Aplikasi Terbaru Marrybrown Tawarkan Harga Istimewa dan Menjimatkan
Aplikasi Terbaru Marrybrown Tawarkan Harga Istimewa dan Menjimatkan

Korang yang mana belum download aplikasi Marrybrown nie boleh lah lelaju download sekarang nie. Ada banyak tawaran, kelebihan dan pelbagai pilihan menu yang ada pada harga istimewa yang sangat menjimatkan. Boleh aja download secara percuma di Apple Store dan juga Play Store. Untuk lebih detail macam biasa Kak Sue kongsi link kat nie hokay..

Aplikasi Terbaru Marrybrown Tawarkan Harga Istimewa dan Menjimatkan
Aplikasi Terbaru Marrybrown Tawarkan Harga Istimewa dan Menjimatkan


MarryBrown



Post a Comment

2 Comments

  1. best saya pun dah download app MB hehehe

    ReplyDelete
  2. wah bestnya macam2 ada kat app MB ni bolehla order guna apps ni je

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤