Promosi Istimewa Kupon Beli Belah RM50 di Lulu Hypermarket

Assalamualaikum, hai semua. Kali nie Kak Sue nak kongsi dengan korang yang sekarang nie tengah ada Promosi Istimewa Kupon Beli Belah RM50 di Lulu Hypermarket tau korang. Nasib lah rumah Kak Sue pun tak berapa jauh sangat kalau nak dapatkan Promosi Istimewa Kupon Beli Belah RM50 di Lulu Hypermarket, sebab sekarang nie ada dah Lulu di Setia City Mall Shah Alam. Ikut jalan belakang nie sekejapan dah sampai dah..

Promosi Istimewa Kupon Beli Belah RM50 di Lulu Hypermarket
Promosi Istimewi di Lulu Hypermarket


Promosi Istimewa Kupon Beli Belah RM50 di Lulu Hypermarket

Kalau korang perasan, bukan setakat promosi istimewa kupon beli belah RM50 nie aja ada ditawarkan di Lulu Hypermarket tapi sebelum nie pun ada macam-macam tawaran menarik yang dah ditawarkan. Pendek kata Lulu Hypermarket nie memang selalu ada tawaran yang menarik untuk pelanggan mereka. Memang best sangat kan..

Promosi Istimewa Kupon Beli Belah RM50 di Lulu Hypermarket
Promosi Istimewa Kupon Beli Belah RM50 di Lulu Hypermarket

Bercakap tentang promosi kupon beli belah RM50 yang tengah ditawarkan sekarang nie, memang jimat dan berbaloi sangat kalau korang yang tengah nak top up stock barang dapur kat rumah tu. Dengan berbelanja RM100 pun korang dah boleh dapat atau tebus kupon beli belah RM50 tu tau. Biasanya kita nie kalau dah beli barang dapur harus lah RM100 ke atas kan, jadi memang elok sangat lah kalau ada yang plan nak tambah barang dapur tu..

Promosi Istimewa Kupon Beli Belah RM50 di Lulu Hypermarket
Promosi Istimewa Kupon Beli Belah RM50 di Lulu Hypermarket

Promosi Istimewa Kupon Beli Belah RM50 di Lulu Hypermarket
Promosi Istimewa Kupon Beli Belah RM50 di Lulu Hypermarket

Promosi Istimewa Kupon Beli Belah RM50 di Lulu Hypermarket
Promosi Istimewa Kupon Beli Belah RM50 di Lulu Hypermarket

Lagi pun Kak Sue memang suka kalau berbelanja di Lulu Hypermarket Setia City Mall nie sebab barang-barang kat sini boleh dikatakan berkualti tinggi dan segar-segar belaka. Kalau barangan di kawasan pasaraya bahagian bawah sekali tu memang ada banyak pilihan barang basah, semuanya segar dan bermacam pilihan yang ada. Lagi satu, Lulu Setia City Mall nie pun luas, selesa dan tak sesak sangat, jadi boleh lah kita membeli belah dalam keadaan tenang dan santai ja kan..

Promosi Istimewa Kupon Beli Belah RM50 di Lulu Hypermarket
Promosi Istimewa Kupon Beli Belah RM50 di Lulu Hypermarket

Promosi Istimewa Kupon Beli Belah RM50 di Lulu Hypermarket
Promosi Istimewa Kupon Beli Belah RM50 di Lulu Hypermarket

Promosi Istimewa Kupon Beli Belah RM50 di Lulu Hypermarket
Promosi Istimewa Kupon Beli Belah RM50 di Lulu Hypermarket

Seterusnya.. untuk dapatkan Kupon Beli Belah RM50 macam yang Kak Sue bagi tau kat atas tadi, korang hanya perlu berbelanja RM100 keatas dalam satu resit tau, dari bahagian Pasar Raya kemudian korang boleh tebus untuk pembelian pada Bahagian Fesyen, Kasut, Beg Tangan Wanita, Sari dan Churidar kat tingkat satu. Ada banyak pilihan kat aras nie memang rambang mata nak pilih mana satu.. *Tertakluk terma dan syarat.

Promosi Istimewa Kupon Beli Belah RM50 di Lulu Hypermarket
Promosi Istimewa Kupon Beli Belah RM50 di Lulu Hypermarket

Promosi Istimewa Kupon Beli Belah RM50 di Lulu Hypermarket
Promosi Istimewa Kupon Beli Belah RM50 di Lulu Hypermarket

Promosi Istimewa Kupon Beli Belah RM50 di Lulu Hypermarket
Promosi Istimewa Kupon Beli Belah RM50 di Lulu Hypermarket

Haa.. amacam, menarik kan. Lepas shopping barang dapur korang boleh lah naik ke atas tingkat satu kejap untuk redeem kupon beli belah RM50 tu. Dan korang boleh aja pilih apa-apa barang yang ada tag Lulu Coupon Craze. Sekali harung kan dah alang-alang keluar tu, sebab tawaran nie bermula 15hb hingga 30hb September 2021 nie aja tau. Jadi korang jangan lepaskan peluang menarik nie okay.. selamat membeli belah korang..

Promosi Istimewa Kupon Beli Belah RM50 di Lulu Hypermarket
Promosi Istimewa Kupon Beli Belah RM50 di Lulu Hypermarket

Untuk keterangan lanjut korang boleh singgah sosial media Lulu Hypermarket kat bawah nie ya..

Lulu Hypermarket


Post a Comment

4 Comments

  1. semalam ana dah shopping grocery kat supermarket pastu dapat kupon sambung lak kat 1st floor dapat satu handbag, sue, berbaloi :)

    ReplyDelete
  2. wow best tu. RM50 macam-macam boleh beli

    ReplyDelete
  3. Berbaloi ni kak. Beli groceries pun skrg lbh dari rm100 dah. Alang2 claim terus rm50 voucher tu. Leh shopping kt bahagian fesyen pulak.

    ReplyDelete
  4. Dah lama tak ke Lulu sejak tak boleh rentas daerah ni. Saya suka pergi yang dekat Jakel tu. memang meriah dengan pelbagai barangan

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤