JEBAT Produk Terbaru Jamu Tun Teja Khas Untuk Lelaki

Assalamualaikum, hai semua. Kali nie Kak Sue nak kongsi istimewa untuk orang lelaki pula, ya lah selalu asyik produk untuk orang perempuan ja kan. Jadi kali nie Kak Sue nak memperkenalkan JEBAT Produk Terbaru Jamu Tun Teja Khas Untuk Lelaki pula lah dengan korang. Haa.. nama pun kemahin hebat kan, nak tau apa fungsi JEBAT produk terbaru Jamu Tun Teja nie jom Kak Sue sambung lagi kat bawah nie jom..

JEBAT Produk Terbaru Jamu Tun Teja Khas Untuk Lelaki
JEBAT Produk Terbaru Jamu Tun Teja Khas Untuk Lelaki


JEBAT Produk Terbaru Jamu Tun Teja Khas Untuk Lelaki

Sebelum nak kongsi lebih lagi tentang JEBAT produk terbaru dari Jamu Tun Teja khas untuk lelaki nie, Kak Sue kongsikan dulu siapa pengasasnya ya. Jamu Tun Teja dikenali sebagai Produk berasaskan Herba Terbaik di Malaysia dan berpusat di Bukit Mertajam, Pulau Pinang. Jamu Tun Teja diasaskan oleh Hariza Azihan bt Abdul Wahab dan Syukri Hassan selaku Presiden Jamu Tun Teja dan telah mula beroperasi sejak tahun 2017 lagi tau korang. Lama dah kan..

JEBAT Produk Terbaru Jamu Tun Teja Khas Untuk Lelaki
JEBAT Produk Terbaru Jamu Tun Teja

Menurut kata Hazira, tercetusnya idea untuk menghasilkan JEBAT ini sebab selalu tengok Syuk, merangkap suami beliau yang keletihan kalau kerja berterusan. Macam mana nak maju dalam business kalau tak kental. Hazira sendiri katanya penguna tegar Jamu Tun Teja, 24jam ibarat tak ada apa aja, boleh kerja berterusan tanpa henti. Sebab tu bila Syuk, suami beliau tak boleh nak ada energy bekerja maka terhasil lah JEBAT by JTT nie.

Untuk info korang, JEBAT nie adalah minuman tenaga yang diciptakan khas untuk kaum lelaki. JEBAT mengandungi bahan-bahan Herba semula jadi seperti Tongkat Ali, Ginseng dan Madu Asli. Selain itu juga JEBAT mempunyai manfaat yang baik, bertindak sebagai memberi tenaga tambahan untuk lelaki, mengurangkan bintik hitam dan putih di muka, membantu mengurangkan kesan gelap akibat sinaran matahari pada kulit dan membantu pelancaran usus yang sihat.

JEBAT Produk Terbaru Jamu Tun Teja Khas Untuk Lelaki
JEBAT Produk Terbaru Jamu Tun Teja

Hazira juga memberitahu tentang keunikan produk JEBAT ini berbanding produk di pasaran ialah JEBAT mengandungi 3 bahan utama yang sangat bagus untuk lelaki. Kos pembuatan dan formulasi agak tinggi, tapi JTT sangat berpegang teguh dengan Qualitu over produk yang hanya berlandaskan konsep Hit & Run. Haa.. bagus sangat kan..

Kata Hazira lagi, dari segi konsep pula.. JEBAT sangat berhubung kait dengan jiwa, semangat kepahlawanan Kemelayuan demi memartabatkan Sejarah Nusantara. Walaupun kos pemasaram pembuatan video dan grafik agak tinggi untuk syarikat SME seperti JTT yang baru menapak di industri ini, kami tidak gentar untuk melawan arus.

JEBAT Produk Terbaru Jamu Tun Teja Khas Untuk Lelaki
JEBAT Produk Terbaru Jamu Tun Teja

Dari awal tahun lagi Hazira dah terbayang nama produk JEBAT yang memang zass! Kenapa bukan TUAH, sebab JEBAT nie mac bad boy sikit ada aura dan karakter yang gagah katanya.

Cabaran yang dihadapi semasa melaksanakan produk JEBAT kata beliau lagi, lelaki susah nak setuju bab-bab supplement, nak buat sedap sangat nanti jadi macam rasa kordial pula, nak buat macam ubat sangat nanti pahit pula segala herba.

JEBAT Produk Terbaru Jamu Tun Teja Khas Untuk Lelaki
JEBAT Produk Terbaru Jamu Tun Teja

Kaum lelaki tak mungkin berpegang pada Beauty is Pain. Perempuan lain, perempuan gigih. Jadi akhirnya, the taste is amazing good! Dan bukan rasa kordial. Lelaki yang amalkan JEBAT nie je akan tahu manfaat JEBAT nie. Every single ingredient akan bagi hints in one sip! Hazira juga berharap agar JEBAT akan hit pada kali ini dan nak letak JEBAT di Harrods.

Akhir sekali.. selain JEBAT, JTT juga telah menghasilkan produk lain yang dibuat khas untuk wanita. Antara produk JTT adalah Jamu Tun Teja, Ginseng Herbal Soap, Feminine Herbal Wash, MEKAR, Sutera Lip Serum dan Lips Glass, RATU Hair Series dan LAUT Spa Series. Unik kan nama produk dari JTT nie, lain dari yang lain dan nampak kemelayuan. Kak Sue suka sangat..


Untuk lebih detail.. korang boleh hubungi Ms Mira di 017 5173053 atau korang boleh hantar emel ke jamutuntejahq@gmail.com. Jumpa lagi next entri.. papai! 



Post a Comment

13 Comments

  1. Nampak Eksklusif la kak Sue JTT ni. Menarik.

    ReplyDelete
  2. Maskulin packaging dia kak. Sesuai untuk lelaki. Manfaat dia pun banyak dan best.

    ReplyDelete
  3. Smart kan design kotak dia..org laki pun nak kena jaga badan dan kacantikan jgk

    ReplyDelete
  4. Bagus sangat dia fikir pasal suami. Maka terhasil la jebat ye. Orang laki ni kerja kuat so memg la kene ambik suplemnet juga

    ReplyDelete
  5. Produk Jamu Tun Teja mmg bagus, ada pulak utk lelaki kali nie

    ReplyDelete
  6. Nampak menarik, brand famous ni. Saya suka bahan2nya banyak dari bahan akami

    ReplyDelete
  7. Terbaik ada jamu lelaki asyik jamu utk pompuan jer kan

    ReplyDelete
  8. Saya ambassador JTT. Boleh dapatkan produk jtt dengan saya.

    ReplyDelete
  9. Bagus ni beli untuk husband

    ReplyDelete
  10. jarang nak ada prosuk tuk lelaki gini,bagus ni...

    ReplyDelete
  11. Product lelaki? jarang tgok atau jumpa...

    ReplyDelete
  12. org lelaki pun kena jaga kesihatan juga kan

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤