Tawaran Hebat Big Bang Sale Hujung Tahun Bersama Lulu Hypermarket

Assalamualaikum, hai semua. Kali nie Kak Sue nak kongsi Tawaran Hebat Big Bang Sale Hujung Tahun Bersama Lulu Hypermarket pula dengan korang. Haa.. mana yang kaki shopping atau yang tengah plan nak shopping memang jimat banyak tau dengan adanya Tawaran Hebat Big Bang Sale Hujung Tahun Bersama Lulu Hypermarket nie. Memang berbaloi sangat kalau nak membeli belah sekarang.. jimat banyak hokay..

Tawaran Hebat Big Bang Sale Hujung Tahun Bersama Lulu Hypermarket
Big Bang Sale Lulu Hypermarket

TAWARAN HEBAT BIG BANG SALE HUJUNG TAHUN BERSAMA LULU HYPERMARKET

Tawaran Hebat Big Bang Sale Hujung Tahun Bersama Lulu Hypermarket nie di adakan sempena sambutan tahun baru 2021 yang bakal datang tak lama saja lagi. Banyak barangan dengan tawaran yang menarik dan diskaun besar-besaran untuk semua kategori untuk kita semua. Memang best kan bila ada tawaran hebat macam nie, memang takan lepaskan peluang lah kan..

Tawaran Hebat Big Bang Sale Hujung Tahun Bersama Lulu Hypermarket
Big Bang Sale Lulu Hypermarket
Tawaran Hebat Big Bang Hujung Tahun nie menawarkan diskaun besar-besaran seperti jualan sebelum ini  untuk kategori barangan elektronik, elektrik, barangan rumah, perabut dan pasaraya. Tawaran nie akan diadakan bermula 29 haribulan Desember sehingga 3 Januari 2021 nanti. Memang naik rambang mata bila tengok banyak tawaran dan potongan yang menarik macam nie tau..
Tawaran Hebat Big Bang Sale Hujung Tahun Bersama Lulu Hypermarket
Big Bang Sale Lulu Hypermarket
Tawaran Hebat Big Bang Sale Hujung Tahun Bersama Lulu Hypermarket
Big Bang Sale Lulu Hypermarket
Tawaran Hebat Big Bang Sale Hujung Tahun Bersama Lulu Hypermarket
Big Bang Sale Lulu Hypermarket

Tawaran menarik yang lain pula.. bermula 1 haribulan sehingga 3 Januari 2021 nanti dengan potongan diskaun sebanyak 50 peratus untuk barangan fesyen, kasut dan beg wanita. Tak lupa juga tawaran untuk barangan runcit pun ada diskuan sebanyak 50 peratus juga. Mana yang nak top up barang dapur memang sesuai lah sangat sebab harga memang dah kurang banyak selepas diskaun..
Tawaran Hebat Big Bang Sale Hujung Tahun Bersama Lulu Hypermarket
Big Bang Sale Lulu Hypermarket
Tawaran Hebat Big Bang Sale Hujung Tahun Bersama Lulu Hypermarket
Big Bang Sale Lulu Hypermarket
Tawaran Hebat Big Bang Sale Hujung Tahun Bersama Lulu Hypermarket
Big Bang Sale Lulu Hypermarket

Pilihan barangan runcit atau stok makanan kat Lulu Hypermarket nie pula memang banyak pilihan dengan harga yang sangat berbaloi. Memang masa yang elok dan sesuai kalau korang nak top up barang makanan untuk keluarga kat rumah sekarang nie tau. Tambah musim cuti sekolah macam nie kan.. anak-anak semua ada kat rumah.

Tawaran Hebat Big Bang Sale Hujung Tahun Bersama Lulu Hypermarket
Big Bang Sale Lulu Hypermarket
Tawaran Hebat Big Bang Sale Hujung Tahun Bersama Lulu Hypermarket
Big Bang Sale Lulu Hypermarket
Tawaran Hebat Big Bang Sale Hujung Tahun Bersama Lulu Hypermarket
Big Bang Sale Lulu Hypermarket
Selain tu untuk mereka yang tengah mencari kain saree, biasa lah kan ada yang nak kenduri atau nak buat koleksi terbaru sekarang nie Lulu Hypermarket tawarkan harga 'flat price' dengan diskaun sebanyak 35 peratus tau. Haa.. boleh tahan juga potongan harga yang ditawarkan kan, boleh lah beli siap-siap sebelum habis masa harga promosi..

Tawaran Hebat Big Bang Sale Hujung Tahun Bersama Lulu Hypermarket
Big Bang Sale Lulu Hypermarket
Tawaran Hebat Big Bang Sale Hujung Tahun Bersama Lulu Hypermarket
Big Bang Sale Lulu Hypermarket

Haa.. selesai dah perkongsian Kak Sue bercerita Tawaran Hebat Big Bang Sale nie dengan korang dah. Untuk info korang Kempen Lulu Big Sale nie berlangsung di Lulu Capsquare KL dan Lulu Shamelin Cheras tau, jadi korang boleh pergi salah satu outlet nie nanti ya. Untuk lebih detail macam biasa Kak Sue kongsikan link kat bawah nie okay.. selamat membeli belah korang.. papai!

Tawaran Hebat Big Bang Sale Hujung Tahun Bersama Lulu Hypermarket
Big Bang Sale Lulu Hypermarket

Lulu Hypermarket




Post a Comment

11 Comments

  1. bestlah lulu hypermarket ni..semua ada..so tak payah pergi cari tempat lain..nak sari ada, nak barangan eletrick ada..tengok sayuran pun fresh jer..siap ada diskaun plak tu..rugi tak pergi sinikan..tak nak bukak cawangan di penang ke hihi

    ReplyDelete
  2. Bestnya dapat shopping kat sini.. lama tak walk in shopping mall.. kalau dekat kita dah pergi.. tq sharing kak sue

    ReplyDelete
  3. Wah.. Lulu ada tawaran Hebat Big Bang, yelah nak hujung tahun tentu byk promosi

    ReplyDelete
  4. Perghh kita tengok tawaran hebat lulu ni rasa macam nak pi sana je... Geram tgk sales2 dia

    ReplyDelete
  5. nasib kuantan x de hypermarket ni.. kalau tak habis la memborong .

    ReplyDelete
  6. Geramnya kak tengok sale semua tu.. Haishh nak terjah la. Sampai 3 januari je..

    ReplyDelete
  7. Harapnya nanti akan datang, lulumarket ni ada dekat melaka. Cx geram je orang dok share shopping dan grab time sale tau hehe

    ReplyDelete
  8. Biasa masuk pasaraya suka bahagian pakaian sbb suka beli baju ahaha..tp tu la lulu xde kat sini

    ReplyDelete
  9. Bestnya, banyak nau diskaun.

    ReplyDelete
  10. Memang puas kalau shopping kat Lulu, banyak sale and pilihan barang pun banyak.

    ReplyDelete
  11. Waalaikumussalam. menarik sangat ni shopping barang kat situ ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤