Absolute 1618 Cantikkan Kulit Dengan Bahan Semulajadi

Assalamualaikum, hai korang. Jom Kak Sue nak sembang pasal  Absolute 1618 Cantikkan Kulit Dengan Bahan Semulajadi pula dengan korang. Ya la...

Assalamualaikum, hai korang. Jom Kak Sue nak sembang pasal Absolute 1618 Cantikkan Kulit Dengan Bahan Semulajadi pula dengan korang. Ya lah sebagai orang perempuan walau sibuk dengan tugas harian, sebagai surirumah atau yang bekerja kecantikan diri tetap kena jaga kan. Selain pemakanan kita, produk juga main peranan penting tau. Jadi sebab tu Kak Sue nak kongsi Absolute 16118 cantikkan kulit dengan bahan semulajadi nie dengan korang. Sah-sah selamat dan boleh cuba tanpa was-was kan..

Absolute 1618 Cantikkan Kulit Dengan Bahan Semulajadi
Absolute 1618 Cantikkan Kulit Dengan Bahan Semulajadi

Absolute 1618 Cantikkan Kulit Dengan Bahan Semulajadi

Sebenarnya selalunya lah, bila nak cuba produk kecantikkan Kak Sue akan pastikan selamat untuk digunakan dulu baru lah berani nak cuba. Bukan ala, risau juga kan kalau guna bahan yang boleh rosakkan kulit. Tapi alhamdullilah, Absolute 1618 nie mengguna bahan semulajadi, tak gunakan bahan kimia dan lulus KKM. Lega lah bila nak cuba kan, tak ada lah rasa was-was dah..

Absolute 1618 Cantikkan Kulit Dengan Bahan Semulajadi
Absolute 1618 Cantikkan Kulit Dengan Bahan Semulajadi
Sebelum Kak Sue kongsi lebih lagi tentang Absolute 1618 nie, untuk info korang jenama nie telah diilhamkan oleh dua sepupu, Mior Ghazi dan Sharifah Jasmine apabila ibu juga ibu saudara mereka selalu membeli kosmetik organik dan membuat sendiri "DIY" petua dari nenek, serum, mist dan sabun menggunakan bahan-bahan semulajadi. Dengan sebab itulah mereka mendapat inspirasi untuk menceburkan diri dalam bidang kosmetik dengan kosmetik yang berkualiti, tanpa bahan toksik yang bahaya pada kulit, bahan semulajadi berkualiti dan harga berpatutan..

Dengan itu tertubuh lah Absute Natural Beauty 1618 yang dilihamkan dari dua elemen iaitu Natural untuk produk Absolute yang menggunakan bahan-bahan semulajadi dan kedua 1618 adalah nisbah emas (Golden Ratio) dimana formula dan bahan yang digunakan dipilih dengan sempurna dan diformulasikan dengan teliti untuk hasilkan produk terbaik dengan metodologi yang ketat bagi menghasilkan Absolute bebas toksik. Bagus sangat kan..

Menarik Tentang Absolute 1618

Jom Kak Sue nak kongsi lebih detail apa yang menarik tentang dua produk Absolute 1618 nie dengan korang okay. Macam yang dah Kak Sue bagi tau kat atas, produk Absolute nie bebas dari bahan toksik dan bukan Komedogenik. Produk nie juga diformulasi dari 100% minyak Roseship asli dan vitamin semulajadi untuk kesan yang baik dan maksimum pada kulit. Selain itu juga Absolute nie mesra wuduk juga  tau.. 

Absolute Prime Serum

Absolute 1618 Cantikkan Kulit Dengan Bahan Semulajadi
Absolute 1618 - Absolute Prime Serum
Antara produk kecantikan kesukaan Kak Sue serum muka sebab boleh lembapkan kulit. Maklum lah bila umur Kak Sue nie kulit memang cepat kering, bila dah kering tu dah tak menarik dan akan timbul masalah lain pula nanti kan. Sekarang nie Kak Sue guna Absolute Prime Serum nie pula yang memgandungi bahan aktif semulajadi termasuk 100% minyak Roseship tulen, stem cells dan vitamin E yang sangat baik untuk mencatikkan kulit kita.

Selain tu, untuk info kita bersama minyak Roseship nie sangat baik untuk kulit kita tau. Ia dapat kurangkan garis halus, melembapkan kulit dari dalam, kaya dengan vitamin dan tinggi dengan antioksidan supaya kulit kita kekal muda dan terhidrat. Menarik kan.. Kak Sue suka sangat sebab bau wangi, rasa ringan ja plus bau wangi lepas tu muka pun terus nampak glowing ja..

Absolute Prime Serum nie juga tinggi dengan antioksidan juga mempunyai SPF30 yang bertindak melindungi kulit dari penuaan pramatang dan bahaya sinar UV. Prime Serum nie juga korang boleh gunakan untuk asas dan rutin solekan korang. Harus nampak lebih berseri dari biasa..

Absolute 1618 Cantikkan Kulit Dengan Bahan Semulajadi
Absolute 1618 - Absolute Prime Serum

Absolute Superlight Mineral Foundation


Absolute 1618 Cantikkan Kulit Dengan Bahan Semulajadi
Absolute 1618 - Absolute Superlight Mineral Foundation
Biasanya Kak Sue memang tak berapa suka pakai foundation, kalau pakai pun nipis aja. Tapi dengan Absolute Superlight Mineral Foundation nie memang best sangat tau korang, sebab rasa ringan aja dekat muka kita. Yang paling Kak Sue suka mudah nak cuci dan mesra wuduk. 

Yang lebih menariknya foundation Absolute nie berfungsi menyesuaikan dengan semua warna kulit tau. Jadi tak payah korang nak susah-susah cari kod atau warna yang sesuai untuk korang, foundation nie dah blend terus kat muka korang dah. Senang kan..

Macam Premier Serum, Absolute Superlight Mineral Foundation juga diformulasi dari bahan  aktif semulajadi seperti 100% minyak Roseship tulen, titanium dioksida, isononyl isononnoate dengan kilaun semula jadi dari mineral mosovite mica. Selain tu, foundation nie ada SPF60 untuk lindung kulit kita dari bahaya sinar UV. Jadi kulit kita akan kekal lembab, anjal, muda dan berseri..

Absolute 1618 Cantikkan Kulit Dengan Bahan Semulajadi
Absolute 1618 - Absolute Superlight Mineral Foundation
Haa.. menarik kan, selain tu kalau korang nak tau produk Absolute nie tersenarai di HalalStreet.Co.Uk dibawah program Matrade e-trade. Jadi korang yang mana duduk luar negara pun boleh beli tau. Bagi korang nak berminat nak cuba juga produk Absolute nie korang boleh beli secara online samada di website, facebook atau Instagram ya. Macam biasa Kak Sue kongsi link kat bawah nie untuk korang ya..

Absolute 1618 Cantikkan Kulit Dengan Bahan Semulajadi
Absolute 1618 Cantikkan Kulit Dengan Bahan Semulajadi

Absolute 1618

Website

Facebook

Instagram

You Might Also Like

6 ulasan

  1. Dalam pemerhatian juga ni Kak Sue sebab terasa nak mencuba.

    ReplyDelete
  2. menarik produk absolute 1618 ni kan sue

    ReplyDelete
  3. Bagus produk ni sebab guna bahan2 semulajadi. Selamat nak pakai kan.

    ReplyDelete
  4. Tak pernah dengar primer n serum dalam 1bekas. So jimat masa lah kan guna.tapi benefit yg sama

    ReplyDelete
  5. mcm best je serum muka dia kak. saya mmg guna serum je skrg

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.