Realme C2 Menjadi Pilihan Sewaktu Jualan Shopee Brands Festival

Assalamualaikum, hai semua. Realme C2 Menjadi Pilihan Sewaktu Jualan Shopee Brands Festival . Sempena bulan Merdeka, Realme Malaysia bersam...

Assalamualaikum, hai semua. Realme C2 Menjadi Pilihan Sewaktu Jualan Shopee Brands Festival. Sempena bulan Merdeka, Realme Malaysia bersama Shopee Malaysia tawarkan jualan telefon pintar ekslusif pada Hari realme atau 'realme Day' beberapa hari lepas. Untuk info korang juga realme C2 menjadi pilihan sewaktu jualan Shopee Brands Festival nie juga dah mencapai keputusan terbaik di mana 1000 unit Realme C2 terjual dan 500 unit dijual dalam masa 30 minit sahaja. Kemahin laju terjual kan.. mesti ada tawaran atau promosi yang menarik nie.. Nak tau, jom baca lagi jom..

Realme C2 Menjadi Pilihan Sewaktu Jualan Shopee Brands Festival
Realme C2 Menjadi Pilihan Sewaktu Jualan Shopee Brands Festival

Realme C2 Menjadi Pilihan Sewaktu Jualan Shopee Brands Festival

Sokongan yang mengalakkan dari rakyat Malaysia pada Hari realMe menjadikan realme C2 menjadi pilihan sewaktu jualan Shopee Brands Festival nie memang hebat. Apa taknya macam yang Kak Sue bagi tau kat atas tadi lah 1000 unit dah terjual sekejap aja pada 5 Ogos hari tu. Rupanya ada jualan eksklusif yang mereka tawarkan..

Kata Tiffany Teh, Brand Manager Realme Malaysia, " Kami di realme Malaysia sangat berterima kasih kepada rakyat Malysia di mana sentiasa menyokong produk kami. Rakyat Malaysia tidak sabar-sabar untuk membeli dan mendapatkan telefon pintar dengan harga berpatutan. 

Kami yakin bahawa realme Malaysia akab terus melangkah ke hadapan dengan mengeluarkan pelbagai jenis telefon pintar. Kami juga gembira dapat bekerja dengan Shopee atas peluang ini untuk rakyat Malaysia"

Realme C2 Menjadi Pilihan Sewaktu Jualan Shopee Brands Festival
Realme C2 Menjadi Pilihan Sewaktu Jualan Shopee Brands Festival
Korang boleh beli telefon pintar Realme C2 (2 + 16GB) pada harga yang berpatutan iaitu RM349 sahaja dan lima puluh pelanggan pertama bakal menerima kad SD dan barang 'meechandise' Realme juga. Haa.. cecepat tau korang nanti menyesal kalau dah habis stok..

Selain dari tu kata Marianne Chuo, Marketing Lead Shopee Malaysia, "Pembeli hari ini membeli telefon bimbit dalam talian (online) kerana mereka dapat memilih dari pelbagai model yang sesuai dengan keperluan dan keinginan mereka dari keselesaan rumah mereka. Keyakinan mereka untuk membeli telefon pintar di Shopee adalah bukti bahawa platform kami adalah dipercayai dan selamat. Yang mengembirakan lagi apabila dibuat pembelian tiada caj penghantaran..

Ianya dihantar secara percuma. Kami gembira dapat menawarkan pelbagai promosi di platform untuk pengguna Shopee, yang pada masa ini berju.lah kira-kira 20 juta, sambil menganjurkan kempen seperti Hari realme atau 'realme Day'. Kami ingin mengucapkan tahniah kepada realme mengenai jualan yang mengkagumkan dan menantikan lebih banyak kerjasama dengan mereka.."

Realme C2 Menjadi Pilihan Sewaktu Jualan Shopee Brands Festival
Realme C2 Menjadi Pilihan Sewaktu Jualan Shopee Brands Festival
Hari realme atau lebih dikenali dengan 'realme Day' adalah sempena dengan Shopee Brands Festival. Ianya berlangsung dari sekarang hingga 18 Ogos di mana korang yang berbelanja di Shopee Mall bakal menerima tawaran dan promosi yang menarik.

Korang bakal menikmati tawaran dari serendah RM1 setiap gari untuk jenama kegemaran korang senasa 'Shocking Sale'. Dapatkan baucar Suprisw Hour 50% diskaun dan hadiah apabila membeli prodyk terpilih. Pembelian memlalui Shopee Mall datang dengan pulangan percuma selama 15 hari, jaminan keaslian 100% dan penghantaran percuma. Tertakluk kepada terma dan syarat tau..

Nak tau lebih lanjut korang boleh klik kat sini okay http://bit.ly/realmeshp






You Might Also Like

10 ulasan

  1. Cantik hpnya kan kak...cadang nak beli utk dania.. birthday dia bulan depan

    ReplyDelete
  2. Bestnye.. Berbaloi beli murah sangat ni!

    ReplyDelete
  3. rasa macam nak ada 2 handphone je sekarang ni.. hahhaa.. beli realme ok jugak..murah pun murah.. canggih pun canggih dah tu..design dia pun lawooo

    ReplyDelete
  4. Cantik design phone nie..berbaloi ngn harga..

    ReplyDelete
  5. I tengah cari handphone baru so will check out this specs also.

    ReplyDelete
  6. Tahniah realme. Zaza pun baru tahu akan jenama ni pastu harga pun murah. Spec pun ok sangat

    ReplyDelete
  7. Murahnya kak. Padan dengan spec dia pun.

    ReplyDelete
  8. Wah menarik Ni.. realmi Dan adik beradik mi semua Saya suka

    ReplyDelete
  9. Murahnya. Design hp realme ni pun cantik

    ReplyDelete
  10. murah sgt ni!
    beli kan anak-anak bagus. kan :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.