Senarai Peniaga Pasar Ramadhan Kelapa Laut Man Java 2019

Assalamualaikum, hai semua. Senarai Peniaga Pasar Ramadhan Kelapa Laut Man Java 2019 . Macam biasa bila nak sambut bulan puasa Kak Sue akan...

Assalamualaikum, hai semua. Senarai Peniaga Pasar Ramadhan Kelapa Laut Man Java 2019. Macam biasa bila nak sambut bulan puasa Kak Sue akan update kat sini. Tahun nie pun macam tahun lepas kebanyakan Senarai Peniaga Pasar Ramadhan Kelapa Laut Man Java 2019 pun peniaga lama dan sama. Terima kasih kepada semua peniaga yang masih setia dengan kami dan selamat datang untuk peniaga baru juga. Harap tahun nie kita semua dimurahkan rezeki dan dimudahkan urusan.. aamiin ya rabb..

Senarai Peniaga Pasar Ramadhan Kelapa Laut Man Java 2019
Senarai Peniaga Pasar Ramadhan Kelapa Laut Man Java 2019


Senarai Peniaga Pasar Ramadhan Kelapa Laut Man Java 2019

Biasanya Kak Sue akan open order sebulan atau beberapa minggu lagi kita nak sambut puasa. Senang nak susun order dan delivery nanti. Sekarang pun masih open order untuk peniaga lama dan baru. Korang kalau berminat nak berniaga atau minum sendiri boleh lah buat order ya, kami boleh buat delivery sekali harung nanti. Jom lah kita tengok Senarai Peniaga Pasar Ramadhan Kelapa Laut Man Java 2019 jom..

Senarai Peniaga Pasar Ramadhan Kelapa Laut Man Java 2019

Penang
1. Azie (Agen)

Kedah
1. Hasrin

2. Mie Kulim

Perak
1. Ahmadi - Manjung

2. Azman - Pantai Remis

3. Jijie - Ipoh (Agen)

4. Erman - Teluk Intan

Selangor/Kuala Lumpur
1. Lan - Batang Kali (Pasar Ramadhan)

2. Ujang - Batang Kali (Tepi Jalan)

3. Man Java - BTP, Rawang

4. Azwan - BCH, Rawang

5. Jeff - Bandar Baru Selayang

6. Zainul - Selayang Utama

7. Ayu - Kpg Nakhoda

8. Ct Zura - Greenwood / Sunway Batu Cave

9. Din - Taman Samudra Gombak

10. Alif - Taman Boltan

11. Shah/Dr Ita - Jinjang Utara

12. Pak Su Mie - Paya Jaras

13. Azlan/Izan - Subang Bistari

14. Kak Sue - Jakel, Shah Alam

15. Asrap - Meru

16. Ayang - Johan Setia, Klang

17. Fauzi - Batu 8 Sijnagkang / Batu 4 Jalan Kapar

18. Iazani - Port Klang

19. Nani - Ulu Langat

20. Nuar - Banting

21. Ainul - Puchong

22. Fairuz - Serdang

23. Anuar - Bandar Baru Bangi / Kajang

24. Kamal - Cheras

Negeri Sembilan

1. Wan - Senawang

2. Ridwan - Jelebu

Melaka

1. Man Pak Lias - Melaka

Johor

1. Yani - Kulai

2. Ahmad Rafiq - Batu Pahat

3. Ahmad - Kluang

4. Ramlan - Taman Daya JB

5. Jais - Muar (Agen)

Pahang

1. Rizal - Muazam

2. Edie - Raub, Bentong & Lipis (Agen)

3. Rohela - Mentakab

4. Izuan - Felda Mempaga

5. Nonie - Kuantan

Terengganu

1. Nurul - Marang

2. Man - Kuala Terengganu

3. Zalina - Dungun

Kelantan

1. Basriee - Tanah Merah (Agen)

2. Kamisah - Kota Bharu

Setakat nie dulu Senarai Peniaga Pasar Ramadhan Kelapa Laut Man Java untuk tahun nie. Nanti Kak Sue akan update lagi kalau ada peniaga baru kat tempat korang. Jemput singgah ya pada korang yang nak rasa Air Kelapa Laut, Kedondong Asam Boi dan Durian Belanda Man Java kat semua gerai-gerai yang ada di kawasan korang nie ya. Selamat menyambut puasa, rezeki sama dikongsi.. papai!

Korang boleh baca kat sini juga Kelapa Laut Man Java | Open Order Pasar Ramadhan 2019

You Might Also Like

11 ulasan

  1. Alhamdulillah... Syukur rezeki Kak Sue bertambah-tambah. Semoga ada sinar kejayaan dalam kerjaya yang Kak Sue dan keluarga jalani. Syok tengok orang niaga berjaya ni

    ReplyDelete
  2. Wah ramainya peniaga...selamat maju jaya kak sue...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, banyak dah penjual air Man Java ni. Moga sukses selalu kak ye

    ReplyDelete
  4. semoga terus maju kak sue sekeluarga !!!

    ReplyDelete
  5. Moga lebih luas apa yang Kak Sue sekeluarga usahakan.

    ReplyDelete
  6. yeay kat shah alam ada..

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah masih ada sambutan kak. semoga tahun ni lebih maju dan lebih banyak rezeki kak. amin.

    ReplyDelete
  8. Alhamdukilkah. Rezeki dah makin ramai jual

    ReplyDelete
  9. Syukur Alhamdulillah murah rezeki Akak sekeluarga.

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah.. semoga sentiasa dimurahkan rezeki ya kak sue..

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah dapat peluang lagi tahun ni.. semoga rezeki semua peniaga murah hendaknya..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.