Kelapa Laut Man Java | Open Order Pasar Ramadhan 2019

By Kak Sue - April 09, 2019

Assalamualaikum, hai semua. Kelapa Laut Man Java | Open Order Pasar Ramadhan 2019. Macam biasa setiap tahun bila nak masuk bulan puasa Kak Sue akan bagi tau korang yang berminat nak berniaga atau yang nak minum sendiri boleh mula hubungi kami ya. Tahun nie masih sama macam-macam tahun lepas Kelapa Laut Man Java Open Order Pasar Ramadhan 2019 sebulan lebih awal. Cuma tahun nie Kak Sue terlewat sikit nak kongsi kat sini.. Acah busy betul kan.. hehehe..

Kelapa Laut Man Java | Open Order Pasar Ramadhan 2019, Kelapa Laut Man Java, Kelapa Laut
Kelapa Laut Man Java | Open Order Pasar Ramadhan 2019

Kelapa Laut Man Java | Open Order Pasar Ramadhan 2019

Macam biasa juga Kak Sue nak ulang lagi kat sini untuk semua peniaga yang lama atau baru, setiap peniaga hanya satu kawasan, pasar malam atau pasar ramadhan aja yang dibenarkan berniaga produk Man Java Kelapa Laut nie ya. Bukan apa, kalau dalam satu pasar atau tempat tu ada ramai peniaga yang berniaga produk kami macam mana nak buat duit lebih kan..

Bukan tak berani bersaing, kami okay aja kalau peniaga Kelapa Laut dari jenama lain cuma tak nak dari jenama yang sama dari produk kami. Walau apapun kalau peniaga-peniaga tak kisah kalau dalam satu pasar ada lebih dari satu yang meniaga Kelapa Laut Man Java tak jadi masalah bagi pihak kami pun. Cuma kadang bila ada benda berbangkit kemudian hari tu yang tak best kan.. elok nak cari rezeki dah jadi salah paham dan bermasam muka..

Kelapa Laut Man Java | Open Order Pasar Ramadhan 2019, Kelapa Laut Man Java, Kelapa Laut
Kelapa Laut Man Java
Kelapa Laut Man Java | Open Order Pasar Ramadhan 2019, Kelapa Laut Man Java, Kelapa Laut
Kelapa Laut Man Java
Kelapa Laut Man Java | Open Order Pasar Ramadhan 2019, Kelapa Laut Man Java, Kelapa Laut
Kelapa Laut Man Java

Selain dari tu Kak Sue nak ingatkan juga pihak kami takan bertolak ansur kepada peniaga atau pembekal yang mengubah rasa atau jenama produk kami tanpa rundingan dulu. Kalau nak rebranding semula produk kami pun kami ada caranya dan kita boleh bincang dulu ya. Bagi yang gagal patuhi syarat yang Kak Sue bagi tau tadi bekalan atau stok akan diberhentikan serta merta. Harap maklum dan ambil faham ya..

Untuk korang yang nak buat order pula, bagi yang pertama kali boleh lah bagi tau nama, tempat dan kuantiti order. Korang juga perlu buat order dua minggu awal sebelum tarikh penghantaran stok. Setiap penghantaran akan dikenakan caj mengikut kuantiti barang dan kawasan kalau kawasan Lembah Klang. Untuk kawasan Lembah Klang dan Selangor juga akan ada pick point yang akan diberitahu nanti. Akhir sekali kami harap semua peniaga sila tepati masa yang telah kami tetapkan nanti ya. Untuk lebih detail korang boleh terus whatapps kami di nombor yang Kak Sue kongsi kan kat bawah nie nanti. Rezeki sama dikongsi..

Man Java Enterprise

Tel : 012 5854998 / 012 5844736

Email : skabdy@yahoo.com


  • Share:

You Might Also Like

5 ulasan

  1. Moga lancar dan terus mengorak langkah lebih luas perniagaan Kak Sue sekeluarga .

    ReplyDelete
  2. Owh ni dulu ada uncle Ben bagi kami sebotol memang terbaik.

    ReplyDelete
  3. Semoga lancar dan makin maju ye kak sue..

    ReplyDelete
  4. Kak sue nak tanya air kelapa laut ni tahan berapa lama

    ReplyDelete
  5. semoga dipermudahkan segalanya..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤