Pemenang Top Komentator Bulan November

Assalamualaikum, hai semua. Hari nie kita dah masuk bulan baru dah kan. Macam biasa Kak Sue nak umumkan Pemenang Top Komentator Bulan November bagi blog Kak Sue. Bulan nie pun macam bulan lepas tak banyak entri kat Blog Kak Sue. Apapun Kak Sue berterima kasih pada korang sudi singgah dan komen blog Kak Sue nie ya. Jom kita tengok siapa Pemenang Top Komentator Bulan November nie jom..

Pemenang Top Komentator Bulan November
Pemenang Top Komentator Bulan November

Pemenang Top Komentator Bulan November

Tahniah pada Mimi Azirah pemenang top komentator bulan November blog Kak Sue. Mimi antara blogger yang kerap juga singgah kat blog Kak Sue nie. Hadiah bulan nie pun rasanya cash juga lah sebab memang tak sempat nak keluar beli hadiah lain. Bulan nie Kak Sue memang sibuk sikit uruskan pindah rumah. 

Terima kasih pada Mimi dan blogger lain yang sudi singgah komen atau sebagai silent reader. Untuk Mimi nanti emailkan nama penuh dan no akaun di skabdy@yahoo.com ya. Kak Sue buka balik contest Top Komentator Blog Kak Sue untuk bulan Disember bulan terakhir untuk tahun nie. Hadiah mungkin masih sama atau ada kejutan lain sempena bulan terakhir 2018. Jangan jemu singgah dan komen blog Kak Sue ya.. papai!

11 comments

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.