Pemenang Top Komentator Blog Kak Sue Bulan September

Assalamualaikum, hai semua. Sempena bulan baru nie, Kak Sue nak umumkan Pemenang Top Komentator Blog Kak Sue Bulan September. Terima kasih kepada kawan blogger yang support, datang singgah dan komen ya. Untuk Pemenang Top komentator Blog Kak Sue bulan September nie kita ada pemenang baru. Jom kita tengok siapa gerangannya jom.. hehehe..

Pemenang Top Komentator Blog Kak Sue Bulan September
Pemenang Top Komentator Blog Kak Sue Bulan September

Pemenang Top Komentator Blog Kak Sue Bulan September

Tahniah kepada pemenang Top Komentator Blog Kak Sue bulan September nie Blogger Cuya Terima kasih sudi support, singgah dan komen blog Kak Sue ya. Macam yang Kak Sue janjikan hadiah untuk bulan nie samada cash atau hadiah lain. Kak Sue tak sempat nak cari hadiah lain jadi hadiah untuk kali nie Kak Sue bagi cash aja lah ya..

Pemenang Top Komentator untuk bulan September nie boleh lah emailkan no akaun dan nama penuh pada Kak Sue di skabdy@yahoo.com ya. Kak Sue buka balik contest Top Komentator Blog Kak Sue untuk bulan Oktober. Hadiah untuk bulan Oktober nanti masih sama cash atau hadiah lain. Jemput singgah dan komen tau korang.. papai!

19 comments

  1. Ok kak. Nanti ana emel ye. Eh tetiba. Tahniah buat cuya ❤️

    ReplyDelete
  2. Wah..byknya komen si Cuya...tahniah btw

    ReplyDelete
  3. terima kasih kak....sye dh emelkan...terima kasih semua!

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada pemenang....

    ReplyDelete
  5. tahniah pada semua ^^ keep it up

    ReplyDelete
  6. eh sama dengan SA ..tahniah buat yang menang ye

    ReplyDelete
  7. tahniah semua pemenang!

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  8. tahniah Cuya.
    akan dtg kot rezeki aida plak hi hi hi hi :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah Cuya..jemput jadi pengomen tegar dia blog SA

    ReplyDelete
  10. Tahniah semua top komentator blog kak sue

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.