Cerita Young Living Essential Oil Lagi

Assalamualaikum, hai semua. Kali nie Kak Sue nak Cerita Young Living Essential Oil lagi. Sebelum nie Kak Sue ada cerita dah bab lain kat sini, tapi kali nie nak cerita Young Living Essential Oil yang lain pula. Alhamdullilah, serasi dan berkesan untuk Kak Sue. Kak Sue cuba yang baru pula kali nie tau. Terima kasih Rara cadangkan untuk Kak Sue..

Cerita Young Living Essential Oil Lagi
Cerita Young Living Essential Oil Lagi

Cerita Young Living Essential Oil Lagi

Korang jangan jemu tau Kak Sue nak cerita Young Living Essential Oil lagi kali nie. Bulan lepas Kak Sue top up stok Essential Oil (EO) Kak Sue Lavender, lepas tu ingat nak cuba Stress Away sekali dah habis stock kata Rara. Jadi Rara cadangkan EO Peace & Calming untuk Kak Sue

Kata Rara lagi, EO Peace & Calming nie boleh diffuse, boleh pakai sebagai perfume juga tau. Korang sapu ja kat pergelangan tangan dan nadi. Nak buat serum pun boleh juga.. haaa.. macam-macam pun boleh. Jimat dah kan, pula tu dibuat dari bahan semulajadi lagi. Korang boleh je guna semua EO yang korang suka dengan bau dia, untuk buat perfume korang..

Cerita Young Living Essential Oil Lagi
Cerita Young Living Essential Oil Lagi
Untuk info korang, EO nie kan dari benih. Tanam dan petik, semua semulajadi tak ada campur apa-apa tau. Tak ada air ke, minyak ke tak ada. Memang asal dari pokok, bunga atau daun. Extrak cold press pastu terus jadi minyak. Sekarang nie kan ada sesetengah banyak bahan campuran kan, tak salah kalau kita guna bahan semulajadi untuk kita dan keluarga. Tak boleh buat semua, kita buat lah sikit-sikit..

Kak Sue selalunya diffuse malam tengah relak-relak nak tidur. Kadang Abang Man nak tidur pun Abang Man pasangkan. Sedar-sedar bau best ja kat bilik, sedap lah lagi Kak Sue tidur.. hehehe.. Harap ada rezeki lagi nanti dapatlah top up lagi EO yang lain lagi. Apapun kita usaha aja untuk kesihatan atau kebahagian kita dan keluarga kita, semuanya dengan izin Allah juga kan. Jumpa lagi nanti korang, kalau berminat nak guna Essential Oil nie boleh lelaju cari Blogger Rara yang cantik tu ya.. papai!

Korang boleh singgah sini juga Set Young Living Essential Oil

11 comments

  1. Alhamdulillah...bila dari bahan asli..kesannya lebih baik kan kak Sue..

    ReplyDelete
  2. Ramai suggest saya beli EO juga. Tp, blm ada rezeki

    ReplyDelete
  3. Macam menarik yang peace and calming tu..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Org kata mahal. Tp utk kesihatan. X salah kan kak. Mlm tenang2. Wangi wangi. Syioookkk.

    ReplyDelete
  5. Teringin nak beli tp belum mampu lg.. tgh saving nak.dptkan satu set

    ReplyDelete
  6. Betul kak. Kita iktiar je kan. Tapi memang bagus EO ni utk destress. Bau pun wangi. Tenang je rasa.

    ReplyDelete
  7. wah macam2 function EO ni..good2

    ReplyDelete
  8. kakak ipar dan sepupu mama ramai yg pakai mmg best kan

    ReplyDelete
  9. Ramai blogger guna EO ni kak. .Sebotol berapa rm ni?

    ReplyDelete
  10. selalu jugak nampak orang update tapi belom ada rezeki nak memiliki benda ni hehe

    ReplyDelete
  11. Aida x pernah guna. Ada aje member yg jual, shu. Lom ada rezeki :-)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.