Penghantaran Bunga Istimewa Dengan Flower Chimp

Assalamualaikum, hai semua. Kali nie Kak Sue nak kongsi perkhidmatan penghantaran bunga istimewa dengan Flower Chimp. Haa.. sekarang nie senang dah dengan adanya perkhidmatan macam nie untuk merakam kenangan terindah bersama orang tersayang. Penghantaran bunga untuk sebarang majlis dengan Flower Chimp nie dengan hanya dihujung jari ja tau, tak payah dah kita nak kena keluar dari rumah dah. Senang kan..

Penghantaran Bungan Dengan Flower Chimp
Penghantaran Bunga Istimewa Dengan Flower Chimp

Penghantaran Bunga Istimewa Untuk Sebarang Majlis Dengan Flower Chimp

Penghantaran bunga dengan Flower Chimp nie ada pilihan jambangan sempena hari lahir hingga ke kiriman bunga sebagai tanda ucapan tahniah, titipan istimewa sempena Hari Kekasih dan Hari Ibu dari harga serendah RM89 aja tau. Melangkah setapak ke hadapan berbanding dengan pesaing mereka, Flower Chimp menyediakan perkhidmatan penghantaran ke seluruh negara lebih daripada 80 daerah di dalam Malaysia, termasuk Sabah dan Sarawak.

Dengan rangkaian meluas itu, tak hairanlah perkhidmatan penghantaran bunga dalam talian nie menjadi pilihan utama pelanggan yang juga menikmati penjimatan dengan penghantaran secara percuma ke atas semua tempahan tanpa had perbelanjaan minima. Korang juga boleh menjadualkan pada hari yang sama bagi semua tempahan yang dibuat sebelum pukul 1 tengah hari untuk mengejutkan insan tersayang.. haa.. menarik tak? Last minit order pun boleh..

Penghantaran Bungan Dengan Flower Chimp
Penghantaran Bunga Istimewa Dengan Flower Chimp
Penghantaran Bunga Dengan Flower Chimp
Penghantaran Bunga Istimewa Dengan Flower Chimp


"Walaupun kami masih baru dalam perniagaan penghantaran bunga ini, Flower Chimp telah berkembang hingga menjadi jenama terkemuka dalam industri ini. Dalam tempoh kurang daripada dua tahun, kamk telah menjadi pilihan nombor 1 dalam perkhimatan penghantaran bunga secara dalam talian di Malaysia, Indonesia dan Filipina dengan rekod pertumbuhan lima (5) kali ganda berbanding tahun lepas," kata Maximilian Lotz, Pengasas Flower Chimp

Berikutan prestasi memberangsangkan mereka dalam perkhidmatan penghantaran bunga secara dalam talian, Flower Chimp berjaya menambat pelaburan berjumlah RM6 juta daripada sekumpulan pelabur termasuklah Asia Venture Group (AVG), sebuah syarikat persendirian yang telag menilai potensi besar Flower Chimp menerusi model perniagaan dan strategi pemasaran mereka yang unik.

Penghantaran Bunga Dengan Flower Chimp
Penghantaran Bunga Istimewa Dengan Flower Chimp
Penghantaran Bunga Dengan Flower Chimp
Penghantaran Bunga Istimewa Dengan Flower Chimp


Syarikat yang sama turut membuat pelaburan dengan syarikat lain seperi iMoney, Happy Fresh dan iPrice. "Kami mensasarkan untuk mengembangkan rangkaian kami du Singapura menjelang pertengahan bulan Ogos 2018 dan di negara Asia Tenggara yang lain termasuklah Vietnam, Thailand dan Hong Kong pada tahun 2019" tambah Lotz

Lotz dan rakan kongsi/Ketua Pegawai Operasi, Niklas Frassa yang mendalami sendiri perniagaan bunga-bungaan berhasrat untuk mengunakan pelaburan yang diterima mengukuhkan operasi mereka di Indonesia dan Filipina, di samping meningkatkan insfastruktur teknikal untuk memanfaatkan pelanggan kami dengan ciri-ciri pintar termasuklah sistem penjejakan seacara langsung bagi setiap pesanan

Penghantaran Bunga Dengan Flower Chimp
Penghantaran Bunga Istimewa Dengan Flower Chimp
Penghantaran Bunga Dengan Flower Chimp
Penghantaran Bunga Istimewa Dengan Flower Chimp


"Dalam masa yang sama, kami menjalankan kajian ke atas pasaran semasa secara berterusan dalam mencari idea untuk produk dan promosi baru untuk pelanggan kami yang kembali untuk mencari sesuatu yang bersesuain dengan keperluan mereka", kata Frassa. 

Menurut beliau lagi, "Dengan kuasa pemasaran dalam talian dan media sosial, kami mahu mengukuhkan penjenamaan kami dan menjadi pilihan pertama dalam kalangan pelanggan yang semakin lama semakin bijak mengendalikan perkara berkaitan teknologi. Kami yakin, dalam tempoh dua belas (12) bulan akan datang, dari Suku Keempat (Q4) 2018 hingga ke Suku Keempat (Q4) 2019, Flower Chimp akan berkembang sehingga tiga (3) kali ganda menerusi sumbangan daripada empat pasaran utama iaitu Malaysia, Singapura, Indonesia dan Filipina.

Penghantaran Bunga Dengan Flower Chimp
Penghantaran Bunga Istimewa Dengan Flower Chimp
Penghantaran Bunga Dengan Flower Chimp
Penghantara Bunga Istimewa Dengan Flower Chimp



Jom kenal Lelaki Di Sebalik Flower Chimp

Flower Chimp ditubuhkan oleh dua usahawan dari Jerman, Maximilian Lotz dan Niklas Frassa yang dah lama bertapak di Asia Tenggara. Selepas menghabiskan masa di Belanda yang terkenal sebagai pusat perkembangan bunga-bungaan dunia, mereka ambil keputusan untuk ceburi bidang perniagaan berkaitan bunga dan meletakkan penanda aras baru dalam perkhidmatan penghantaran bunga secara dalam talian.

Penghantaran Bunga Dengan Flower Chimp

Dengan mengutamkan kepuasan pelanggan, Flower Chimp telah menyediakan bunga berkualiti tinggi pada harga berpatutan dengan perkhidmatan penghantaran percuma ke seluruh negara. Dengan peningkatan perniagaan tersebut, mereka terus meningkatkan perkhidnatan dab menjalankan penyelidikan dan pembangunan untuk menawarkan lebih banyak pilihan bunga-bungaan kepada pasaran yang semakin berkembang..

Untuk lebih detail korang boleh singgah kat bawah nie ya..

Flower Chimp

Website

Facebook

Instagram





9 comments

  1. Best juga ini kalau hantar bunga kat diri sendiri as a rewards.. Ohsem je perasaan bila dapat bunga..

    ReplyDelete
  2. Sweet nya bunga2 tu kak sue. Best kan kalau dapat sejambak. Bunga2 cinta jadi nya.

    ReplyDelete
  3. Kak Sue...jangan lupa SA nak sunflower ngan bunga lily putih kuning tau...x kisah la bila akak nak surprise kan SA..pm tepi untuk alamat..hahahahaha

    ReplyDelete
  4. Bouquet bunga dia cantik2 lah k.da kan

    ReplyDelete
  5. syioknya kalau dapat sejambak ni hehe

    ReplyDelete
  6. Senang sangat sebab boleh order online

    ReplyDelete
  7. Cantik-cantik bunga dia... Nanti boleh lah LeYa suprise kan birthday otomen..hehe..

    ReplyDelete
  8. lawanya..nak bagi buah hati..takkan laki suka bunga kan?hahaha

    ReplyDelete
  9. Alahai, shu. Lama nyer x dpt bunga hu hu hu...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.