Hadiah Untuk Top Komentator Blog Kak Sue

Assalamualaikum, hai semua. Kak Sue nak bagi tau kat korang nie, Kak Sue nak bagi Hadiah untuk Top Komentator Blog Kak Sue bermula pada bulan nie sempena bermulanya bulan Ogos hari nie. Ya lah, sebagai tanda terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi singgah dan komen blog Kak Sue tu yang Kak Sue ingat nak bagi hadiah untuk Top Komentator Blog Kak Sue. Terima kasih tau korang..

Hadiah Untuk Top Komentator Blog Kak Sue
Hadiah Untuk Top Komentator Blog Kak Sue

Hadiah Untuk Top Komentator Blog Kak Sue

Pertama kali tau Kak Sue nak bagi hadiah untuk Top Komentator blog Kak Sue nie. Sebelum nie Kak Sue pernah buat segmen ja untuk kawan-kawan blogger, jadi kali nie nak bagi hadiah pula lah untuk yang rajin datang komen blog Kak Sue nie..

Korang mesti nak tau dan tertanya apa hadiah untuk Top Komentator Blog Kak Sue buat pertama kali nie kan. Rasanya Kak Sue nak hadiahkan tudung atau cash lah nanti. Kalau ada sambutan boleh lah Kak Sue teruskan untuk bulan seterusnya.

Korang jemput lah datang singgah dan komen blog Kak Sue nanti ya. Banyak masa lagi nie, pemenang nanti kita tunggu akhir bulan nie okay. Jumpa lagi nanti.. papai!

16 comments

  1. Alhamdulillah...moga Allah permudahkan niat kak Sue ni tau.....aamin...

    ReplyDelete
  2. Huyoo best tu. Boleh komen banyak-banyak nanti ni

    ReplyDelete
  3. best nya boleh dpt hadiah ...

    ReplyDelete
  4. wow.. bestnya..untung siapa yang rajin komen..

    ReplyDelete
  5. good luck utk top komentar

    ReplyDelete
  6. menarik juga ni. kena singgah selalu komen banyak-banyak la macam ni ;)

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  7. Wah bestnye... saya suka:)

    ReplyDelete
  8. wah bestnya! nak komen banyak banyak la! ehee

    ReplyDelete
  9. Susu isya ni angah. Tapi dia minum yg coklat punya.

    ReplyDelete
  10. Wah bestnya. Nk jadi top komentar jgk !.

    ReplyDelete
  11. wah.
    alhamdulilllah... baru teringat nak up entri top komentator Julai kat blog aida.
    bagus gini, shu. org dtg komen and dihargai.
    aida dari Januari ari tu dah buat. jemput ye komen di blog aida jugak :)

    ReplyDelete
  12. Wah.. Best.. Best.. Sha nak cuba nasiblah..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.