Memperkenalkan Skuad Selebriti Shopee Yang Baru

Assalamualaikum, hai semua! Kali nie Kak Sue nak Memperkenalkan Skuad Selebriti Shopee Yang Baru kat korang nie. Apa yang menarik tentang Skuad Selebriti Shopee yang baru nie ialah korang boleh dapatkan koleksi produk yang dikeluarkan oleh mereka. Antaranya artis nombor satu negara Siti Nurhaliza, Nora Danish, Izzara Aisyah, Ellfira Loy, Heliza Helmi dan Emma Maembong. Menarik kan..

Memperkenalkan Skuad Selebriti Shopee Yang Baru
Skuad Selebriti Shopee Yang Baru

Memperkenalkan Skuad Selebriti Shopee Yang Baru

Hari ini, dengan kira-kira 10 juta pengguna dan dianggarkan 400,000 usahawan di platform ini, Shopee Malaysia terus kukuh di tangga pertama bagi kategori apklikasi membeli belah dalam talian di App Store dan Google Play. Senang ja sekarang nie kan kalau berminat nak membeli belah boleh buat secara online

Menurut kata Ian Hoo Pengarah Urusan Serantau Shopee, mereka tahu rakyat Malaysia amat meminati selebriti tempatan pilihan mereka dan dengan peningkatan bilangan selebriti yang melancarkan produk masing-masing mereka mendapati permintaan terhadap produk tersebut juga meningkat. Oleh sebab tu, mereka melancarkan Skuad Selebrity Shopee, ruangan khas dalam aplikasi yang membariskan pelbagai produk selebriti kegemaran korang dengan semudah satu klik aja! Dengan pelancaran ini juga Shopee menjanjikan pelbagai tawaran eksklusif dan potongan harga istimewa atas semua koleksi selebriti. Haa.. best kan..

Shopee juga berbesar hati untuk mengumumkan enam selebriti terkemuka di Malaysia sebagai pelopor bagi Skuad Selebriti Shopee ini. Sebagai platform e-dagang tanpa komisen yang menawarkan penghantaran percuma di seluruh negara, terma dagangan kami yang mudah diperkukuhkan dengan ciri-ciri istimewa, sokongan penuh dan capaian ke selyruh negara yang terdapat pada platform Shopee, membolehkan selebriti mengembangkan perniagaan dalam talian mereka. Pada masa akan datang, Shopee mensasarkan untuk mengembangkan Skuad Selebriti Shopee dengan memperkenalkan barisan selebriti baru setiap bulan

Memperkenalkan barisan pelopor Skuad Selebriti Shopee :

• Penyanyi Nombor 1 Malaysia, YBhg. Dato' Sri Siti Nurhaliza Tarudin yang menawarkan produk penjagaan kulit dan kosmetik, SimplySiti

• Pelakon popular, Nora Danish dengan jenama tersendiri Owl, yang menawarkan fesyen Muslim tradisional dengan sentuhan moden.

• Prlakon kegemaran ramai, Izara Aishah memperkenalkan produk bibir berjenama Madame Izara di Shopee

• Bintang drama popular Separuh Jiwaku, Elfira Loy dan Heluza Guzel Hive - menjual pakaian tradisional Muslim

• Artis serba boleh, Emm Maembong bukan sahaja bergiat dalam bidang lkonan dan peragaan, malah memulakan perniagaan sendiri yang membariskan penjagaan kulit, EMBS

Di samping memperkenalkan lebih ramai selebriti untuk menyertai Skuad Selebriti Shopee pada masa akan datang, pengguna Shopee jufa pasti teruja dengan kempen mingguan istimewa Skuad Selebriti yang menampilkan pelbagai tawaran dan aktiviti yang tak boleh dilepaskan. Kempen mingguan ini akan menampilkan pelancaran eksklusif produk termasuklah koleksi alat solek bertemakan emas keluaran YBhg. Dato Siti Nurhaliza, SIMPLYSITI New Gold Edition menggunakan teknologi fokus lembut dan debuan emas yang hanya boleh dudapatkan di Shopee

Korang peminat selebriti ini mesti ternati-nanti kan siri acara komuniti dan pemberian hadiah yang dianjurkan oleh Shopee seperti sesi temu mesra bersama selebriti dan pertandingan media sosial yang menawarkan hadiah menarik. Kempen Cahaya Raya Shopee juga masih berlangsung tau. Dari 3 Mei ke 17 Jun, korang berpelung memenangi hdih bernilai lebih daripada RM1.5 juta dengan menyertai permainan dalam apklikasi Shopee yang mengujakan

Shopee turut bekerjasama dengan Visa dalam membawakan permaian popular 'Ketupat Raya' yang menjanjikan pengguna bertuah pelbagai hadiah termasuk sebuah Rumah Impian bernilai RM350,000, sebuah Honda HRV bernilai RM100,000, sebuah Volkswagen Polo bernilai RM80,000 serta syiling Shopee, baucar, televisyen, seterika mudah alih, pengering rambut dan banyak lagi. Shopee juga menawarkan syiling Shopee bernilai sehingga 28 juta unit  dengan permainan Duit Goncang yang berlangsung setiap hari dari 17 Mei hingga 8 Jun pada dua waktu yang ditetapkan iaitu 5.00 pagi dan 7.00 malam

Layari Shopee dari 24 hingga 27 Mei untuk menikmati tawaran terbaik sempena Hari Raya menerusi Jualan Kilat Shocking Sale Berganda (Upsized Shocking Sale) yang dilncarkan sebnyak lima kali sehari dan rebat baucer sepanjang kempen Beat teh Clock Shopee. Selain itu, Jualan Lelong Campur-campur (Campur-campur Bundle) membolehkan pengguna memilih sendiri padanan kegemaran mereka daripada menu produk yang sefao ada dan menikmati potongan harga istimewa. Akhir sekali, dapatkan Koleksi Tetbaik Cahaya Raya (Best of Cahaya Raya) yang menawarkan potongan harga sehingga 90% ke atas pelbagai pilihan produk.

Untuk lebih detail tentang Skuad Selebriti Shopee korang boleh klik sini shopee.com.my/m/Shopee-Celebrity-Squad

Untuk lebih detail tentang Kempen Cahaya Raya pula, korang boleh klik sini shopee.com.my/m/shopee-cahaya-raya

Jom muat turun apklikasi Shopee secara percuma di App Store atau Google Play

5 comments

  1. kopikopikopoooo.. hehe

    ehh ni shopee

    ReplyDelete
  2. WoW!!! Menarik. Pasti jadi lebih meriah dengan penampilan Skuad Selebriti Shopee ni.. Lagi teruja lah LeYa nak bershopping.. Hehe..

    ReplyDelete
  3. done beli tudung Nora Danish hehehe

    ReplyDelete
  4. Dah bape kali masuk shoppee je ni.. Hadoii..

    ReplyDelete
  5. happynya ada elfira loy! :D

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.