Dashing 2 In 1 Face & Body Wash Terbaru

Assalamualaikum, hai semua! Kak Sue nak kongsi dengan korang Dashing 2 in 1 Face & Body Wash Terbaru. Senang kan bila ada Dashing 2 in 1 Face & Body Wash Terbaru nie, bukan setakat boleh sabun badan ja tapi siap boleh cuci muka lagi. Jimat masa dah kan, maklumlah sekarang nie semua nak cepat kan.

Dashing 2 in 1 Face & Body Wash Terbaru
Dashing 2 in 1 Face & Body Wash Terbaru

Dashing 2 in 1 Face & Body Wash Terbaru

Selain dari minyak wangi, deodrant dan body spray sekarang nie ada Dashing 2 in 1 Face & Body Wash terbaru di pasaran. Amalan rutin kebersihan harian dapat mengekalkan kebersihan dan meningkatkan keyakinan diri. Produk mandian yang unggul dapat menghasilakan kulit yang lebih bersih dan licin dengan membuka liang pori dan menyingkirkna toksin. Buih mandian DASHING 2in 1 Face & Body Wash memberikan kebersihan menyeluruh ini serta kesegaran berpanjangan untuk muka dan badan tanpa iritasi.

Dashing 2 in 1 Face & Body Wash Terbaru
Dashing 2 in 1 Face & Body Wash Terbaru
Kaum lelaki moden zaman sekarang mengambil berat tentang penjagaan diri. Membersihkan muka dan badan sebelum menghadapi hari yang mencabar dapat memberikan kesegaran serta menghalang pengeluaran minyak muka yang berlebihan. Manakala mmembersihkan wajah dan badan pada waktu malam pula akan menyingkirkan semua kotoran yang melekat pada kulit akibat daripada pencemaran, kelembapan dan habuk

oleh itu, untuk menjadikan proses pembersihan muka dan badan lebih mudah dan berkesan, DASHING melancarkan produk paling sesuai iaitu, buih mandian DASHING 2in 1 Face & Body Wash. Pembersih wajah dan badan ini tersedia (hadir) dalam pek pam bersaiz 700gram. Dirumus khas untuk muka dan badan lelaki (si jejaka) agar kekal hidrat dan juga mencerahkan kulit. Selain .itu, mendian khas ini padat dengan ramuan untuk menyingkirkan kotoran di kulit dan memberikan pembersihan muka yang mendalam dari muka hingga ke tapak kaki untuk kelihatan bersiih dan segar sepanjang hari.

DASHING 2 in 1 Face & Body Wash terdapat dalam 4 variasi, Cool, Active, Hattrick dan Ultimate Kick. Diformukasu dengan pewangi DASHING eau de toilette (EDT), ia memberikan kesegaran serta haruman maskulin kekal lama untuk lelaki

DASHING 2 in 1 Face & Body Wash - COOL

Dashing 2 in 1 Face & Body Wash Terbaru

Khas untuk jejaka kontemporari yang berpesonaliti relak, gemar meluangkan masa dengan vrakan-rakan serta mengahadapi kehidupan dengan tenang. Haruman penuh maskukun ini melambangkan identiti dan daya tarukan maskulin lelaki. Haruman maskukin ini. dilengakapi denfan gabungan wagian Bergamot dan Galbanum dengan campuran Powdert Amber dan Musk sebagai nota asas. Haruman ini direka untuk menyrlahkan personaliti lelaki yang cool dan maskulin.

DASHING 2 in 1 Face & Body Wash - ULTIMET KICK

Dashing 2 in 1 Face & Body Wash Terbaru

Wangian sebenar seorang juara. Ultimate Kick menyerlahkan ciri-ciri lelaki sofistikated dalam setiap aspek kehidupan modennya. Ultimed Kick mempunyai haruman yang menggabungkan ramuan Lemon, dipertingkatkan dengan kesegaran Cardamom serta disulami nota asas aroma Vanilla dan Musk.

DASHING 2 in 1 Face & Body Wash - ACTIVE
Dashing 2 in 1 Face & Body Wash Terbaru

Pelengkap si jejaka yang bergaya lasak dan menikmati kehidupan aktif. Haruman ini adalah gabungan nuansa Foygere dengan Citrus, Lavender, Muguet Heart dan Amber. Wangian ini dicipta untuk memastikan setiap lelaki tampil yakin dan berdaya aktif dengan aroma maskukin yang luar biasa.

DASHING 2 in 1 Face & Body Wash - HATTRICK
Dashing 2 in 1 Face & Body Wash Terbaru
Simbol kemenangan unggul buat setiap lelaki DASHING, aroma mistero Hattrick membara semangat dan keghairahan untuk mencapai impian. Hattrick merupakan gabungan unik kesegaran Epal dan Citrus, beserta dengan haruman Amber

Variasi Cool dan Hattrick buih mandian DASHING 2 in 1 Face & Body Wash mempunyai formula dwi-aksi debgan tiga kali ganda agen pemutihan yang lembut dab berkesan untuk membersihkan wajah serta memberikan anda tona kulit rata untuk tampil lebih cerah. Pada badan pula, formulasi penghidratan yang mengandungi mineral mikro yang membantu mempertinbgjatkan kadar lembapan kulit serta menguatkan sistem pertahanan kulut,agar lebih sihat dan segar

Untuk variasi Active dan Ultimate Kick pula, kotiran dan minyak berlebihan pada wajah dapat dihapuskan agar kelihatan bersih dan tidak berkilat. Dengan ciri-ciri detox dan pembersihan yang mendalam, ia membantu kulit ubtuk mengatasi sebarang habuk dan kotoran harian, serta memberikan anda pengalaman mandian yang hebat dan menyegarkan

Buih mandian DASHING 2in 1 Face & Body Wash boleh didapati pada harag RM17.90 untuk pek bersaiz 700ml. Buih mandian ini mempunyai harga yang sangat bberpatutan dan berbaloi kerana memberikan anda manfaat 2 dalam 1 pada kulit dan tubuh badan. Dapatkan Dashing 2 in 1 di mana-mana farmasi dan pasaraya berhampiran.




8 comments

  1. wangi semerbak lepas mandi :D

    ReplyDelete
  2. suami suka produk yang ini, senang katanya 2 in 1 nak pakai sekali gus mmg mudah

    ReplyDelete
  3. Bestnya... Untungla husben akak

    ReplyDelete
  4. Bestnya kak. .confim wangi

    ReplyDelete
  5. wangiiii 2 in 1 face & body wash..husband punya yg active & hattrick

    ReplyDelete
  6. asben dah pakai..wangi je bau dia lepas mandi hehe

    ReplyDelete
  7. Bau dashing nie memang best.. Sha pakai masa zaman remaja.. sekarnag beli kat encik suami..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.