Keriangan Tanpa Henti Dengan Carrie Junior Funtime Wipes

Assalamualaikum, hai semua! Kali nie Kak Sue nak kongsi kat sini  Keriangan Tanpa Henti Dengan Carrie Junior Funtime Wipes pula. Macam Kak ...

Assalamualaikum, hai semua! Kali nie Kak Sue nak kongsi kat sini Keriangan Tanpa Henti Dengan Carrie Junior Funtime Wipes pula. Macam Kak Sue atau korang yang pentingkan kesegaran dan kebersihan samada kat rumah atau beraktiviti diluar rumah harus ada produk baru dari Carrie Junior Funtimes Wipes nie.

Keriangan Tanpa Henti Dengan Carrie Junior Funtime Wipes
Keriangan Tanpa Henti Dengan Carrie Junior Funtime Wipes

Keriangan Tanpa Henti Dengan Carrie Junior Funtime Wipes

Permulaan yang baik ke arah kehidupan yang sihat dan bersih bermula dengan memupuk amalan kebersihan sejak kecil. Amalan yang baik adalah dengan memastikan tangan sentiasa bersih sepanjang masa namun akan ada keadaan dimana air dan sabun tangan sukar diperolehi. Pada saat ini, tisu basah amat berguna untuk ibu bapa dan kanak-kanak

Carrie Junior adalah kelengkapan diri untuk anak-anak telah berada di pasaran selama 19 tahun dan menjadi jenama utama penjagaan diri kanak-kanak di Malaysia. Terbaru Carrie Junior memperkenalkan Carrie Junior Funtime Wipes. Dengan pek mudah bawa ada 30 helai tisu dan untuk pek keluarga dengan 80 helai sesuai untuk di rumah atau di dalam kereta.

Keriangan Tanpa Henti Dengan Carrie Junior Funtime Wipes
Keriangan Tanpa Henti Dengan Carrie Junior Funtime Wipes
Keriangan Tanpa Henti Dengan Carrie Junior Funtime Wipes
Keriangan Tanpa Henti Dengan Carrie Junior Funtime Wipes
Pek ini juga sesuai untuk diletakkan di dalam bag sekolah untuk dibawa bersama ke sekolah. Carrie Junior Funtime Wipes sangat berguna untuk mereka kerana kanak-kanak sentiasa terdedah kepada bakteria dan virus yang berbahaya apabipa melakukan rutin harian di sekolah mahupun aktiviti kokurikulum. Amalan-amalan seperti mengelap tangan dengan Carrie Junior Funtime Wipes sebelum dan selepas makan, bermain di kawasan kediaman, dan selepas keluar dari bilik mandi akan memastikan tangan mereka bersih dan bebas kuman

Dengan dua variasi buah-buahan yang menarik iaitu Cheeky Cherry dan Smoothie Berries, Carrie Junior Funtime Wipes dirumus khas dengan Fruito-E, gabungan ekstrak buahan-buahan semulajadi yang kaya dengan vitamin dan nutrien membantu menyuburkan dan melembapkan kulit. Carrie Junior Funtime Wipes ini bebas alcohol, bebas paraben, bebas formaldehida dan hipoallergenik. Telah diuji secara dermatologi dan disahkan halal.

Carrie Junior Funtime Wipes

Harga
Pek Mudah Bawa (30 helai tisu)
RM7.30 (Semenanjung)
RM7.70 (Sabah & Sarawak)

Pek Keluarga (80 helau tisu)
RM9.00 (Semenanjung)
RM9.50 (Sabah & Sarawak)




You Might Also Like

15 ulasan

  1. Wet tisu mcm ni...memang wajib ada ...sebab anak2 ni kdg2 melekt sana sini

    ReplyDelete
  2. Fiza pun guna wipes tissue ni walaupun anak2 dah besar... Still ada dlm kereta. 😊

    ReplyDelete
  3. wahhh bestnya.. suka sgt produk carrie junior ni tau.. zarra mmg gune mandian and bedak. kdg2 beli gak tissue basah ni.. cantik bekas tuu

    ReplyDelete
  4. Tu dia dah la comel murah je rupanya tisu ni..

    ReplyDelete
  5. bila gi supermarket nanti nak carilah.. buat stok dlm henbeg

    ReplyDelete
  6. Ana suka dengan bau wrt tissue ni kak. Wangi sangat. Pek kecik ni senang nak sumbat dala beg. Xberat pun.

    ReplyDelete
  7. Kalau nampak dekat kedai atau farmasi nnt nak beli dan cuba. Bonde suka guna wet tisu ni... Wangi tak Kak Sue

    ReplyDelete
  8. Ada funtime wipes ni senang nak travel mana-mana. Marsha dengan wipes memang tak boleh berpisah

    ReplyDelete
  9. Comel sgt wipes tisu dr carrie jr ni

    ReplyDelete
  10. Wet tissue ni memang kena standby satu dalam beg.

    ReplyDelete
  11. Packaging yang comel + hrga berpatutan dan mampu milik. Senang nak bawa ke sana sini terutamanya parent.

    ReplyDelete
  12. wajib ada baby wipes ni kalau travel

    ReplyDelete
  13. menarik gak wipes tissue carrie junior ni..nanti Sal nak try

    ReplyDelete
  14. Marsha suka funtime wipes ni...sesuai untuk anak-anak yang tengah aktif sekarang

    ReplyDelete
  15. Anak anak saya memang pakai carrie junior nih.dah ada wipea lg senang

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.