Promosi Baru di Agehan Japanese Restaurant

September 21, 2017

Assalamualaikum, hai semua! Kak Sue tahu mesti ada peminat makanan Jepun kat sini kan. Kak Sue belum pernah rasa makanan Jepun pun dan sebenarnya boleh tahan juga tau makanan Jepun nie. Yang mana tak pandai nak makan makanan Jepun nie korang kerana datang sempena promosi baru kat sini. Korang mesti sependapat dengan Kak Sue nanti. Meh Kak Sue nak kongsi dengan korang promosi baru di Agehan Japanese Restaurant Hotel Grand BlueWave Shah Alam. Agehan Japanese Restaurant menawarkan promosi yang menarik iaitu Express Meal bermula 14 Setember 2017 sehingga November 2017 ini..

Promosi Baru di Agehan Japanese Restaurant
Promosi Baru di Agehan Japanese Restaurant

Promosi Baru di Agehan Japanese Restaurant

Promosi baru di Agehan Japanese Restaurant nie menawarkan tiga bento pilihan iaitu Gyu Shogayaki, Yaki Udon dan Oigiri bermula dengan harga RM25.00 ++ untuk satu hidangan bento. Jom Kak Sue nak kongsikan promosi bento yang boleh korang pilih bila ke sini nanti..

Gyu Shogayaki dihidangkan bersama pan fied beef, bersama sos istimewa, salad segar dengan Japanese fish cake, Japanese white rice, potato dan chucaka kurage

Promosi Baru di Agehan Japanese Restaurant
Promosi Baru di Agehan Japanese Restaurant - Gyu Shogayaki
Untuk Yaki Udon pula dihidangkan dengan pan fried udon with seafood, vigenered fish, giant sushi roll, deep fried bean curd bersama sos dan chuka kurage

Promosi Baru di Agehan Japanese Restaurant
Promosi Baru di Agehan Japanese Restaurant - Yaki Udon
Akhir sekali Origiri dihidangkan bersama deep fried chicken, salmon with fish flake triangle rice, chilled soya beancurd,potato with sliced salmon dan chuka kurage

Promosi Baru di Agehan Japanese Restaurant
Promosi Baru di Agehan Japanese Restaurant - Onigiri
Haaa.. amacam, menarik kan pilihan yang disediakan oleh Agehan Japanese Restaurant nie kan. Selain itu ada pelbagai pilihan makanan Jepun yang lain seperti..

* Edamame ( boiled green bean ) dengan harga RM14

* Carifornia Maki (half nori, sushi rice, avocado, tobiko, lettuce, kyuri, kani stick, mayonise )

* Oyako Don with Miso Soup ( Chicken with scrsmbled egg on rice) dengan harga RM26.00++

* Tsukimi Udon (thick floor noodles in soup with egg) dengan harga RM22.00 ++

* Tanuki Udon (thick floor noodles in soup with tempura fritters ) dengan harga RM18.00 ++

Tori Teriyaki with Goham Set ( sliced chicken with teriyaki sauce, rice and miso soup) dengan harga RM29.00 ++

Ala Carte juga ada disediakan dengan pilihan seperti :

* Temppanyanki meat or seafood

* Tempura Ebi 

* Yasai Tempura

* Teriyaki Saba

* Gindara


Promosi Baru di Agehan Japanese Restaurant
Promosi Baru di Agehan Japanese Restaurant
Peminat makanan Jepun boleh lah datang sini sempena promosi baru nie dan korang tak perlu risau kerana restoran nie mempunya sijil Halal dari JAKIM. Semua harga tertakluk kepada 6% GST. jangan lupa singgah tau, untuk lebih info boleh ontai kat bawah nie ya..


Hotel Grand BlueWave Shah Alam

Agehan Japenese Restaurant

Alamat
Persiaran Perbandaran , Seksyen 14.
40000 Shah Alam,
Selangor

Waktu Operasi
12.00 tengahari - 2.00 petang

Untuk Tempahan 
03 5511 8811 ext 2612 atau 2615






You Might Also Like

4 ulasan

  1. Aduhh kak sedapnya makanan jepun. Sy suka sgt kalau tempura. Ngeee tak sangka banyak restoren Jepun yg halal sekarang ni erk.

    ReplyDelete
  2. Semua nampak sedap. Terliur dan terus teringin nak mkn makanan jepun.

    ReplyDelete
  3. Nampak sedap lah makanan2 dia.harga pun boleh tahan.

    ReplyDelete
  4. Harga lebih kurang dengan Sushi King juga. Bestnya makanan jepun ni, dia cepat kenyang :D

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.