Kejutan Harijadi Istimewa Dari Gifts Valet

September 10, 2017

Assalamualaikum, hai semua! Sekarang nie kalau nak buat kejutan harijadi senang sangat dah, cuma siapkan duit aja. Baru-baru nie masa harijadi Kakak, Kak Sue order Kejutan Harijadi Istimewa dari Gifts Valet. Kira seminggu sebelum tarikh harijadi Kakak, Kak Sue dah tempah pakej yang Kak Sue nak. Alhamdullilah, memang menjadi kejutan untuk Kakak, tersipu-sipu malu Kakak bila Puan Siti Zawiyah dan anaknya Tasha buat kejutan untuk Kakak masa kami sekeluarga selesai menjamu selera..

Kejutan Harijadi Istimewa Dari Gifts Valet
Kejutan Harijadi Istimewa Dari Gifts Valet 

Kejutan Harijadi Dari Gifts Valet

Sekarang memang banyak dah pilihan kejutan harijadi untuk kita pilih sempena sambutan harijadi buat yang tersayang. Ada bermacam pakej dan harga yang boleh kita pilih ikut baget kita. Salah satunya perkhidmatan kejutan harijadi dari Gifts Valet nie lah. Sebenarnya nie adalah salah satu bisnes keluarga Cu, mak saudara Kak Sue. Selain perkhidmatan kejutan harijadi nie, Cu ada menerima tempahan cheese tart juga untuk sebarang majlis. Pakaging pun cantik dan menarik.. korang pasti puashati tau.. Jom kita tengok antara hasil tangan dari Gifts Valet..

Kejutan Harijadi Istimewa Dari Gifts Valet
Kejutan Harijadi Istimewa Dari Gifts Valet 

Kejutan Harijadi Istimewa Dari Gifts Valet
Kejutan Harijadi Istimewa Dari Gifts Valet 
Kejutan Harijadi Istimewa Dari Gifts Valet
Kejutan Harijadi Istimewa Dari Gifts Valet 
Kejutan Harijadi Istimewa Dari Gifts Valet
Kejutan Harijadi Istimewa Dari Gifts Valet 

Ada macam-macam pakej yang Gifts Valet sediakan mengikut baget pelanggan. Bagi yang berada luar Lembah Klang caj penghantaran akan dikenakan bagi setiap penghantaran. Order hendaklah dibuat seminggu sebelum penghantaran dan pembayaran hendaklah dibuat terlebih dahulu. Bagi yang berminat korang boleh laju-laju whatapps Gifts Valet ya, detail akan Kak Sue kongsikan kat bawah nie. Terima kasih Cu, suka sangat dengan pakej yang kami order hari tu, InsyaAllah akan order lagi nanti untuk majlis yang lain.. Semoga terus sukses!

Gifts Valet
No Tel : 017 373 5187

Facebook

Instagram

You Might Also Like

7 ulasan

  1. Wah...kalau dpt surprise mcm nih sy pun malu.lepas nih nak buat kejutan birthday leh contact je terus senang kan..

    ReplyDelete
  2. mmg syok kalo dpt surprise di harijadi ni

    ReplyDelete
  3. bestnya..senang ada delivery cenggini

    ReplyDelete
  4. Happy birthday untuk anak kak sue...
    Wahhhh best dpt surprise macam ni.. Cantik plak tu.. Teringin nak ada delivery cam ni lah...

    ReplyDelete
  5. Boleh survey ni sbb mmg tgh cari suprise planner utk besday en suami next week.

    ReplyDelete
  6. bestnya.. rasa nak juga ada bday surprise gift mcm ni

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.