Rahsia Kecantikan Semulajadi Dengan Naturals By Watsons

August 06, 2017

Assalamualaikum, hai semua! Jom Kak Sue nak kongsi rahsia kecantikan semulajadi dengan Naturals by Watsons nie jom. Kak Sue sempat ke pelancaran produk baru dari Naturals by Watsons di Sunway Pyramid hari tu. Produk tersebut dinaikkan taraf formulasi dan pembungkusan baru bagi penguna setia dan sesuai untuk semua kehendak pengguna. Produk nie juga telah diuji dematologi bebas dari bahan kimia dan sesuai untuk semua jenis kulit. Nie yang paling penting kan bagi kita sebagai pengguna, tak risau nanti ada masalah lain pada kulit kita..





Produk Naturals By Watsons

Sekarang nie kita semua berhati-hati dalam penggunaan produk penjagaan diri kan. Watsons Malaysia dengan moto mereka Look Good, Feel Good memberi yang terbaik untuk pelanggan mereka. Produk nie juga membuat formulasi berganda dengan minyak tulen dari estrak bahan-bahan semulajadi bagi meningkatkan keberkesanan produk mereka..




Jom kita tengok pilihan penjagaan diri produk dari Naturals By Watsons. Kak Sue paling suka bau dari Paw-Paw, best tau baunya.. suka sangat! Produk penjagaan diri nie terdiri dari gel mandian, losyen badan, losyen tangan dan scrub badan..


Paw-Paw dari Australia
- Daun organik Paw-Paw dengan minyak yang ditapis juga dengan vitamin A,C dan E serta melegakan dan memperbaiki kulit kering. 
- Ekstrak paw-paw organik juga menambah kelembapan untuk kulit yang lebih baik


Blood Orange dari Itali
- Minyak Organik Blood Orange mempunyai ciri-ciri anti penuaan untuk kulit lebih cerah
- Juga melindungi kulit dari faktor persekitran


Marula dari Afrika
- Minyak Marula organik kaya dengan vitamin dan asid lemak semulajadi dengan perlindungan pada kulit
- Ia juga mempunyai kesan hidrat untuk memperbaiki kulit kering dan kerosakan kulit


Argan dari Morocco
- Minyak organik Argan menyuburkan dan melindungi kulit dengan vitaman E dan asid lemak
- Estrak biji Argan semuljadi pula dapat membantu melembapkan kulit


Prestige Rose dari Bulgaria, Morocco dan France
- Air rose organik nie kaya dengan tannins untuk menyuburkan, melicinkan dan juga melembapkan kulit
- Minyak rose semulajadi juga mempunyai aromaterapi untuk menenangkan dan merehatkan minda dan badan


Olive dari Itali
- Minyak zaitun organik kaya dengan vitamin dan asid lemak semulajadi
- Estrak buah zaitun semulajadi kaya dengan antioksidan dan hydroxytyrosol untuk keanjalan kulit


Aloe Vera dari UK dan USA
- Jus aloe vera organik pula melegakan dan berfungsi menghidrat kulit kering dan kerosakan kulit
- Estrak aloe vera juga berfungsi membaiki dan menyamankan kulit

Menarik kan, semua bahan dalam produk Naturals dari bahan semulajadi untuk kita kelihatan muda dan cantik setiap hari. Bahan-bahan terdiri dari bunga, buah-buahan, mineral dan tumbuhan yang meremajakan dan memperbaki kulit semulajadi dan berkesan. Korang kena cuba tau nanti.. Untuk detail lanjut macam biasa boleh intai kat bawah nie ya


Facebook page 
Watsons Malaysia
Website 
Watsons Malaysia












You Might Also Like

12 ulasan

  1. Selalu nampak product naturals ni kat watson..lepas ni bleh la belek and beli..

    ReplyDelete
  2. macam best je yang rose tu kak sue.. nak try intai la nanti..

    ReplyDelete
  3. Bestnya kak sue. Bykkan produk naturals ni. pernah bau jugak yg aloe vera rsenya. wangi.

    ReplyDelete
  4. klu pergi watson selalu je nampak product naturals ni..

    ReplyDelete
  5. Opssss.. Alamak cam best jerk produk ni.. Leh usha kat watson nanti..

    ReplyDelete
  6. Sue ngan eddy pun pakai produk ni,terutama untuk rambut tu...lebih berkesan.

    ReplyDelete
  7. adoi !! wangi dia memang terbaik kak.. hee~ atie suka !!

    ReplyDelete
  8. Ala...produk ni macam best ajer....kandungan dia natural =)

    ReplyDelete
  9. baru tau watson ada produk ni.. dh lama betul tak ke watson

    Ada risiko anemia ketika hamil? Vitamin Tingkatkan Hb ini boleh membantu ikhtiar anda

    ReplyDelete
  10. OO jadi ni produk yang kawan sering cerita. Lotion dia bagus kata kawan.. Btw, salam kenal dari blogger Indonesia ya sis.. follower #356

    ReplyDelete
  11. saya pun suk apaw paw.. best semua produknya..rasa mcm nak semua

    ReplyDelete
  12. kena try ni ... hehehe suka bahan2 yang natural

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.